in

Leo DiCaprio şi Keanu Reeves îi fac curte unei românce. Linda Croitoru, actriţă şi manechin în Los Angeles

Linda Croitoru, o tânără actriţă şi manechin de origine română, locuieşte la doi paşi de “cetatea filmului” de la Hollywood şi este cunoscută pe pământul american drept Linda Taylor.

Romanca a debutat ca fotomodel, apoi a făcut studii de actorie, iar în prezent este stabilită în Los Angeles, unde încearcă să îşi contureze cariera. Locuieşte la doar câteva case de vedetele de la Hollywood, iar peste Ocean se spune că vecinii Leonardo DiCaprio şi Keanu Reeves nu au rămas impasibili în faţa frumuseţii ei.

A plecat din Romania în urmă cu 12 ani

Nu mai locuieşte de 12 ani în România şi, după o perioadă petrecută în China şi după contracte importante la Paris şi Milano, s-a stabilit la Los Angeles de câţiva ani. A început ca model în emisiunea „Superbingo” de la Pro TV, prezentată de Florin Călinescu şi a apărut în reclame şi în videoclipuri de la Holograf, Krypton şi Vank.

Medalie primită de la Barack Obama

Românca se mai poate laudă cu o medalie primită de la însuşi preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, pentru activitatea sa din cadrul unei campanii umanitare desfăşurate sub egida UNICEF. Frumoasa brunetă se îngrijeşte de 182 de copii sărmani de la o şcoală din Kenya, dar şi de alţi micuţi din Los Angeles, care suferă de sindromul Rett.

A refuzat să pozeze goală

Linda Croitoru nu a acceptat orice job, de dragul celebrităţii. A refuzat atât propunerile unor regizori de a apărea goală, precum şi ofertele unei reviste pentru bărbaţi. Spune că nu o interesează să pozeze dezbracată, argumentând că, că acum cinci ani, imediat ce a ajuns în SUA, a primit oferte îndoielnice. „Primul meu manager şi agenţia de modele voiau să mă exploateze, să apar în reviste care vor să te vândă repede. Impresara de film m-a dus la o agenţie, unde un tip mi-a dat două scenarii, care se filmau în Bahamas şi Hawaii. Cu fete dezbrăcate. De ce să fac asta dacă nu e genul meu? La ce mi-e bună o copertă unde apar goală sau un film cu sânii pe-afară?”.

S-a întors în România pentru a lucra la filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”

De curând, Linda a acceptat să joace în primul film aromân făcut vreodată şi susţine că rolul i se potriveşte perfect, ea având aceleaşi origini. În prezent, frumoasa Linda Croitoru e model cu succes internaţional, a terminat o şcoală de actorie, dar nu vrea să accepte orice rol i s-ar oferi, lucrează cu mai multe organizaţii caritabile şi, de câteva zile, s-a întors în România pentru a lucra la filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aromân”. Pelicula e regizată de Toma Enache, cu o bogată experienţă în teatru şi va reprezenta primul film aromân din lume, gata să fie omologat de Guiness Book of Records. „Atât timp cât nu avem probleme cu bugetul”, au glumit Linda şi Enache.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident rutier la Brescia: doi copii români şi mama lor au murit pe loc

Claudiu Mitea, întreprinzător la Roma: “Am învăţat o lecţie: fiecare problemă are o rezolvare”