Menu
in

Maria Dinulescu şi-a renegat ţara: “Nu vreau să mă mai întorc în România!”

Maria Dinulescu şi-a început cariera în actorie cu roluri mici şi a ajuns să viseze cu ochii deschişi la Hollywood. A trecut de la rolul adolescentei care face amor cu soldatul american în “California Dreamin”, urmat de o colaborare cu formaţia Depeche Mode pentru videoclipul piesei “Peace”, la un viitor cetăţean american.

S-a stabilit în SUA

Actrita a părăsit România pentru America şi spune că nu s-ar mai întoarce în ţara natală. Maria Dinulescu este decisă să rămână definitiv în Statele Unite ale Americii. Actriţa a părăsit România cu gândul de a locui peste Ocean şi de a-şi dezvolta cariera acolo şi nici nu se mai gândeşte să se întoarcă în ţara în care s-a născut. “Aici înveţi să spui dimineaţa: Astăzi voi fi fericită!… şi îţi vine să faci asta în cel mai natural mod posibil. Sunt la Yale astăzi, mâine plec la New York şi de luni mă voi muta în Los Angeles”, a scris Maria Dinulescu pe blogul personal.

Cu multe proiecte la orizont, parcă şi-a renegat ţara. Maria Dinulescu nu vrea să se mai întoarcă în România sub nicio formă, lăsând în urmă familia şi prietenii. “Nu vreau să mă mai întorc să trăiesc în ţară. Să ajut, da, dar nu să locuiesc în România. Am făcut pasul de a pleca când m-am simţit pregătită, nici devreme, nici târziu. Exact când nu trebuia să mai rămân în ţară”, a mai spus actriţa.

O actriţă de succes

Maria Dinulescu s-a născut pe 2 mai 1981, la Ploieşti. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, clasa profesorilor Sanda Manu şi Ion Cojar. A jucat în filme de mare succes precum „California Dreamin“ şi „Poveste de la scara C“ ale regretatului regizor Cristian Nemescu, „Trafic“ al lui Cătălin Mitulescu şi în „Pescuit sportiv“ al lui Adrian Sitaru, rol ce i-a adus premiul de Cea mai bună actriţă la Festivalul de la Buenos Aires.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version