in

Marioara Murărescu învaţă să meargă din nou, după operaţia la coloană

Binecunoscuta realizatoare TV Marioara Murărescu, în vârstă de 66 de ani, a cărei voce inconfundabilă a prezentat “Tezaur Folcloric” ani de zile, este internată în spital de mai bine de patru luni.

În luna iulie, îndrăgita prezentatoare a emisiunii “Tezaur folcloric” (TVR 1) a fost operată la coloană la Cluj, iar în prezent se află la Spitalul Elias din Capitală, unde a intrat într-un program de recuperare. Cum rezultatele sunt îmbucurătoare, medicii au întâmpinat-o cu o veste care i-a readus femeii zâmbetul pe buze: “Doctorii mi-au spus că până de Crăciun voi ajunge acasă. Mă simt bine, recuperarea merge şi ea bine”, a declarat Marioara Murărescu.

Urmărită de ghinioane din 2008

Marioara Murărescu se simte foarte rău şi face faţă durerilor doar cu ajutorul morfinei. În anul 2008, prezentatoarea TV a descoperit că are cancer la sân şi a fost supusă unei duble mastectomii. Boala a recidivat însă la tiroidă, iar anul acesta în zona coloanei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Birocraţie europeană: Certificatele de stare civilă sunt recunoscute fără traducere, DAR însoţite de un EXTRAS MULTILINGV.

Ţara arde, iar parlamentarii vor să modifice stema ţării. Lista legilor trăsnite