in

Mădălina Ghenea a cucerit Italia. Frumoasa româncă joacă în pelicula “I soliti idioti”

Mădălina Ghenea, iubita actorului american Leonardo DiCaprio, a debutat în lumea filmului. Românca are un rol în pelicula “I soliti idioti”, care a avut recent premiera în Italia. Mădălina a debutat în film alături de actori celebri în Peninsulă, Francesco Mandelli şi Fabrizio Biggi.

Frumoasa olteancă, în vârstă de 24 de ani, a emigrat în Italia, la Milano, încă de la vârsta de 14 ani. A cunoscut succesul în modelling, iar acum i s-a îndeplinit marele vis, acela de a deveni actriţă.

Joacă rolul vieţii

Mădălina Ghenea spune că i s-a împlinit un vis. Frumoasa brunetă a vrut dintotdeuna să devină actriţă, nu model. “Joc, practic, rolul vieţii mele. De mică mi-am dorit să devin actriţă, să joc în filme. Nu mi-am dorit niciodată să fiu model, mi-am dorit să fiu actriţă şi mă bucur că parinţii mei mă vor vedea pe marele ecran”, a mărturisit Mădălina. Cu toate acestea, în lumea modei este foarte apreciată. Şi cumva, printre rânduri Mădălina face şi o destăinuire. În film, ea, practic, îşi joacă rolul vieţii. Personajul este o romîncă strălucitoare.

Comparată cu Eva Mendez

Frumuseţea oltencei îi determină pe marii designeri italieni să o invite la fiecare eveniment important, unde ea devine, de obicei, centrul atenţiei. Mădălina Ghenea, comparată în Italia cu Eva Mendez, a păşit pe covorul roşu îmbrăcată într-o rochie albă, vaporoasă şi cu accesorii care îi scoteau în evidenţă trăsăturile feminine. La eveniment au fost prezente nume mari ale modei italiene, cu scopul de a strânge bani pentru AmfAR, o fundaţie non-profit care se ocupă cu descoperirea unui leac anti-SIDA.

Lecţie de viaţă

Acum zece ani, mergea încrezătoare la un casting de modele, la Casa de Cultură din Slatina. Avea 14 ani când a plecat din casa părintească. Cu o valiză şi foarte multe aspiraţii, Mădălina Ghenea a colindat toate capitalele modei. S-a instalat, însă, la Milano.

A prezentat pentru cele mai faimoase case de modă, a apărut în sute de clipuri publicitare şi aproape că nu există firmă de lenjerie intimă pentru care să nu fi pozat măcar o dată. Acum, Mădălina şi-a făcut debutul şi în film. Practic, şi-a îndeplinit visul vieţii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Robert Scarlat, arest la domiciliu

Trei “şacali” români arestaţi la Genova/ Doar străinii au furat? VIDEO