Menu
in

Mădălina Ghenea a sărbătorit Paştele în România

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, frumoasa Mădălina Ghenea a mers în România, fără celebrul său iubit, Gerard Butler, într-o vizită care i-a surprins chiar şi pe apropiaţi.

Cum a aterizat în ţară, Mădălina Ghenea a mers direct la Slatina pentru a le face o surpriză de Paşte părinţilor săi. De asemenea, actriţa era nerăbdătoare să mănânce sarmale şi cozonaci făcuţi în casă.

“Îmi doresc un copil foarte mult”

Odată ajunsă pe plaiurile natale, Mădălina Ghenea a acordat cel de-al doilea interviu televizat în România. Fotomodelul a vorbit despre relaţia pe care o are cu actorul Gerard Butler, la emisiunea Sinteza Zilei. “Se poate spune că sunt o norocoasă, dar va spun că este foarte greu să ai o relaţie cu un om la un aşa nivel. Nu este vina mea că m-am îndrăgostit şi că a venit la uşa mea acum un an, la Milano. M-am îndrăgostit, asta e tot ce pot să spun despre acest om extraordinar. Eu l-am descoperit pe Gerard când l-am cunoscut, el e un profesionist, dar şi de la el ca om am avut multe de învăţat. Îmi doresc un copil foarte mult, dar nu acum”, a mărturisit Mădălina Ghenea la Antena 3, la Sinteza Zilei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version