in

Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, actriţe de succes la Hollywood

Două dintre cele mai frumoase românce, Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, au defilat pe podiumurile de modă din Italia, dar acum iau cu asalt platourile de filmare de la Hollywood.

Cele două românce au început să fie distribuite în producţii importante, iar regizorii cu care lucrează au numai cuvinte de laudă. Dar toate aceste lucruri se datorează numai perseverenţei lor şi dorinţei de afirmare.

Mădălina Ghenea: “Gerard Butler mă pune serios la muncă”

Frumoasa Madalina Ghenea a marturisit ca iubitul ei, celebrul Gerard Butler, este cel care o impinge sa se perfectioneze atunci cand vine vorba de actorie. Cei doi se sprijină reciproc atunci când e vorba de carierele lor. Acest lucru a fost mărturisit recent de frumoasa olteancă, într-un interviu acordat pentru postul de televiziune italian Canale 5. “Gerard mă pune serios la muncă. Gerard mă împinge să studiez, să iau lecţii de dicţie, de actorie, de canto, de dans! Exact aşa cum face şi el”, a povestit Mădălina.

Catrinel Menghia joacă într-un nou episod din serialul „CSI”

Catrinel Menghia joacă într-un nou episod din serialul „CSI – Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation”, care va fi difuzat pe 1 mai, la televiziunea americană CBS. Catrinel Marlon, numele de scenă al româncei, joacă rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges, unul dintre personajele principale. Catrinel a apărut pentru prima dată în serialul „CSI” în episodul „Double Fault”, difuzat pe 23 ianuarie la CBS.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atenţie la ce cumpăraţi pentru Paşte: carne de miel sau de câine?

700.000 de români, pe lista neagră a băncilor: 6.000 de oameni au rămas fără case