in

Mădălina Ghenea, pe covorul roşu la Festivalul Internaţional de la Roma

Fotomodelul Mădălina Ghenea va participa la Festivalul Internaţional de Film de la Roma, care are loc în perioada 9-17 noiembrie, la premiera peliculei „Razza Bastarda”, de Alessandro Gassman, în care a jucat cel de-al doilea rol din cariera sa, informează managementul artistei.

În acest film, Mădălina Ghenea joacă rolul Dorinei, o româncă ce trăieşte în Italia, care îşi câştigă existenţa într-un mod de care nu este mândră. Visurile şi ambiţiile sale sunt înăbuşite de realitatea societăţii în care trăieşte.

Fotomodelul îşi conturează cariera în actorie

Mădălina Ghenea este la a doua experienţă cinematografică, după debutul ei în comedia italiană „I Soliti Idioti”, în anul 2011, în regia lui Enrico Lando. De asemenea, în această perioadă, actriţa română filmează alături de o distribuţie impresionantă pentru „Dom Hemingway”, în regia lui Richard Shepard, un lungmetraj care va fi lansat pe marile ecrane în toamna lui 2013.

A recunoscut că are o relaţie cu Gerard Butler

Recent, Mădălina Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair. Ulterior, acesta a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina la prima vedere. Cu toate ca în ultimele săptămâni a fost foarte discretă în legătură cu noua sa relaţie, Mădălina Ghenea a rupt tăcerea şi a povestit într-un interviu televizat cum l-a cucerit pe celebrul actor american.

Povestea de iubire dintre cele două vedete a debutat într-o manieră simplă şi naturală, după ce Butler a invitat-o pe frumoasa romancă în oraş. Cei doi s-au cunoscut în această vară, la filmările unei reclame, iar din acel moment au fost de nedespărţit. Mai mult, Mădălina Ghenea are doar cuvinte de laudă la adresa noului iubit şi consideră că este un barbat atent şi plăcut: „E surprinzător de plăcut şi de cald şi este foarte atent. Nu este un bărbat timid şi are capacitatea de a discuta despre orice, are cunoştinţe în diverse domenii, este pregătit pentru cam orice conversaţie”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O italiancă a înfiinţat la Bologna o asociaţie românească

Regele Mihai I al României, la 91 de ani