Menu
in

Mihaela Rădulescu, către Dani Oţil: “Vrei să fii soţul meu?”

Încă din anul 2008, Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil trăiesc (33 de ani) o frumoasă poveste de dragoste.

Deşi a fost căsătorită de trei ori, face naveta Monaco-Bucureşti şi este cu 11 ani mai în vârstă decât Dani Oţil, Mihaela Rădulescu nu se teme să facă din nou pasul către altar. Ba, mai mult, după o relaţie de cinci ani, ea este cea care are iniţiativa, făcându-i apropouri iubitului ei.

Vedeta vrea să se căsătorească pentru a patra oară

De curând, Mihaela Rădulescu a postat un material pe blogul personal. Ea a reprodus câteva pasaje din cartea “Nişte răspunsuri”, sub titlul “Vrei sa fii soţul meu?”, care pot fi interpretate ca apropouri la adresa lui Dani Oţil în legătura cu o căsătorie. „Pentru fiecare bărbat (ignor excepţiile, pentru că şi ei ignoră tema) vine momentul în care trebuie s-o ceară de nevastă, urmat de momentul când adună prietenişsi familie şi trebuie să facă marele anunţ. Câtă frământare, cât nesomn, ce perpeleală chiar şi pentru bărbatul cel mai sigur pe el”.

La 44 de ani vrea să mai îmbrace rochia de mireasă

“Femeia iubită, mai cu seamă cea nealergată de vârstă, are răbdare să aştepte cuminte la rândul sentimentelor bărbatului ei, deşi nu de puţine ori o îngrijorează întârzierea. Oricât de modern ar trăi, oricât de pasionată ar fi de ieşirea din tipare, tot ar vrea măcar să fie întrebată, dacă nu luată… Iar când timpul femeii începe să se îngusteze, îngrijorarea mai schimbă din conţinutul relaţiei, oricât de vehemente ar spune ele lumii că “nouă ne e bine aşa, de ce să facem tâmpenia cu măritatul? Căsătoria e un gest major, dar atâtea alte gesturi mici o distrug sau o luminează”.

Nu are nicio problemă să-şi ceară iubitul în căsătorie

”De multe ori m-am întrebat de ce n-a fost repartizată sarcina asta, cu cerutul în căsătorie, femeilor. Poate că ele ar fi ales momentul şi bărbatul potrivit cu mai multă precizie. E, totuşi, cea mai importantă decizie din viaţa unui om – cu cine va trăi zi şi noapte, cu cine va face copii, lângă cine va îmbătrâni şi va muri. Dar, aşa s-a gândit cineva că e mai bine – bărbatul să pună întrebarea, iar femeia să dea raspunsul, bărbatul să îngenuncheze, iar femeia să-l ridice la nivelul ei”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version