in

Mihaela Rădulescu, în negocieri cu TVR

Mihaela Rădulescu se află în discuţii cu TVR şi ar putea reveni pe micul ecran, în această toamnă, cu una dintrecele mai îndrăgite emisiune ale sale – “Duminica în familie“.

”Sunt în discuţii cu TVR pentru “Duminica în familie”, nu pot vorbi de ceva foarte avansat. Am primit o variantă de format de la ei“, a declarat Mihaela Rădulescu pentru paginademedia.ro. În trecut, prezentatoarea TV a realizat această emisiune la Antena 1. Ea locuieşte în Monaco din 2009, dar a revenit în ţară pentru unele ediţii speciale ale unor emisiuni TV.

Prezentatoarea TV a impus mai multe condiţii

Realizatoarea TV, care trăieşte în Principatul Monaco, împreună cu fiul ei, Ayan, ar vrea să se abată puţin de la formatul original al emisiunii. „În mare parte, e o «Duminică în familie», cu artişti şi poveşti, actualitate şi promovări, ceva nostalgie şi umor, de toate. Singura problemă ar fi că nu aş putea veni săptămânal, nici pentru ei şi nici pentru vreo altă televiziune, are şi Ayan drepturile lui. Le-am propus să vin o dată la două săptămâni, pentru o ediţie în direct şi una înregistrată. Dacă vor fi de acord cu această condiţie, vom putea intra mai adânc în negocieri. Nu aş pleca pentru nimic în lume pentru un proiect care să mă ţină departe de copilul meu“, a explicat Mihaela Rădulescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mercedes made in Romania? Daimler vrea să deschidă o fabrică în Banat

Festivalul Propatria, „unic în acest moment în lume, uneşte şi premiază excelenţa din rândul tinerilor din comunitatea română”