in

Mihaela Rădulescu, solidară cu protestatarii. Ar fi vrut să iasă în stradă

Mihaela Rădulescu a participat la Revoluţia din ’89, dar spune că şi acum, în toiul protestelor, si-ar fi dorit să ia parte la manifestaţiile din Piaţa Universităţii, în semn de susţinere pentru sutele de oameni care scandează zilnic în frig.

Mihaela Rădulescu se arată încântată de faptul că românii şi-au recăpătat forţa de a-şi spune în mod public păsul şi declară că şi-ar fi dorit să ia şi ea parte la manifestaţiile din Piaţa Universităţii, dacă nu ar fi locuit în această perioadă la Monaco. “E un semn bun că lumea şi-a recăpătat glasul. Văd nişte oameni foarte frumoşi în piaţă. Mă simt oarecum prost că nu sunt de faţă. N-aş vrea să par ipocrită, dar am această solidaritate, aşa simt de la distanţa asta. Dacă aş fi fost în ţară, aşa cum mă ştiu, aş fi demonstrat pentru ceea ce se întâmplă în sănătate sau educaţie. Nu aş fi mers în piaţă pentru a striga “Jos Guvernul” sau “Jos preşedintele”, ci aş fi făcut parte din tabăra celor nepolitizaţi în niciun fel”, a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Vedeta şi-a amintit de unitatea românilor din ‘89

În comparaţie cu ceea ce se întâmpla în decembrie 1989, românii nu sunt la fel de uniţi, pentru că nu cred în aceeaşi cauză. De aceea, nu este loc de niciun termen de comparaţie. “De la televizor se vede mai cinematografic. N-aş îndrăzni să fac o comparaţie între Revoluţie şi protestele din aceste zile. Numărul oamenilor era atunci copleşitor. Aveam un motiv foarte clar conturat, ştiam că e important să fim în stradă. Nu pot să-i judec pe oamenii care şi-au scos copiii în stradă. Cei mici poate cred că e distractiv sau poate simt şi ei neajunsurile”, a conchis Mihaela Rădulescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În timp ce românii continuă să protesteze în stradă la -5 grade , Băsescu încearcă să le câştige încrederea: „Suntem unde trebuie”

VIDEO/ Mădălina Ghenea pentru Vogue Italia: “Port mereu cu mine o iconiţă ortodoxă”