Menu
in

Mihai Trăistariu, sechestrat de un taximetrist

Artistulul Mihai Trăistariu a văzut pe pielea lui cum e să fii păcălit de un taximetrist. După ce şi-a concediat angajaţii de la firma lui de taxi din Constanţa, pentru că îi înşelau pe clienţi, cântăreţul a picat şi el, la rândul lui, în aceeaşi capcană. Mai mult, pentru că a refuzat să plătească o sumă colosală pentru o cursă de câţiva kilometri, situaţia putea lua o amploare tragică, întrucât taximetristul l-a sechestrat în maşină timp de câteva minute.

De mai bine de o lună, Mihai Trăistariu se află într-un plin scandal iscat după ce şi-a concediat angajaţii de la firma lui de taxiuri din Constanţa pentru că îi păcăleau pe clienţi. La vremea respectivă a luat măsuri drastice, dar iată că, la rândul lui, artistul a fost păcălit “Am luat de la Gara de Nord un taxi şi nu m-am uitat la tariful inscripţionat pe maşină. Eu ştiam că e de 1,39 lei. Dar taximetristul ăsta avea, de fapt, 13,9 lei pe kilometru”, povesteşte artistul. Când i s-a spus că are de plătit 100 de lei, cântăreţul s-a supărat, ştiind că acea cursă nu are cum să depăşească 10 lei. “Taximetristul a blocat uşile, ca nu cumva să fug fără să plătesc. M-am cam speriat. Am vrut să sun la Poliţie, dar mi-am dat seama că, de fapt, el avea dreptate. Eu nu am fost atent la tarif”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

A concediat toţi şoferii care păcăleau clienţii

Mihai Trăistariu i-a concediat, la începutul lunii, pe toţi şoferii de la firma sa de taximetrie. Artistul a luat această decizie după ce a aflat că aceştia obişnuiau să-i înşele pe clienţi folosind diverse aparate de suprataxare. Cântăreţul a început să îşi facă griji serioase după ce câţiva clienţi s-au plâns de şoferii de la firma lui de taximetre. Imediat a iniţiat mai multe controale, iar rezultatele i-au dat dureri de cap, aşa că la începutul acestei luni a luat o decizie drastică. “Am firma de 4 ani. M-am supărat că tot veneau reclamaţii de la clienţi că erau furaţi de şoferi. M-am enervat atât de tare, încât de la 1 iulie mi-am concediat toţi angajaţii. I-am dat afară şi am luat-o de la zero”, a declarat Mihai Trăistariu. “Aparatele lor de taxat au “maimuţe” care măresc tariful. Adică au un buton la cutia de viteze, iar când schimbă viteza, apasă butonul şi mai creşte tariful cu doi lei. Habar nu aveam că se poate face aşa ceva”, a spus revoltat artistul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version