in

Monica Bârlădeanu nu vrea să audă de căsătorie. Actriţa conduce relaţia cu miliardarul Bobby Păunescu

Monica Bârlădeanu este frumoasă, celebră, talentată şi are un iubit bogat care o adoră. Cu toate acestea, nici nu vrea să audă de căsătorie.

”Căsătoria mi se pare mai mult o formă presiune socială, realizată la îndemânul celorlalţi. Când o să simt nevoia, o să fac un drum la starea civilă”, a declarat Monica Bârlădeanu, care are o relaţie de peste 11 ani cu miliardarul Bobby Păunescu. Cu toate că nu crede în căsătorie, actriţa vrea un copil, însă nu foarte curând, întrucât, deocamdată, se axează pe carieră. De aceea, ea va fi cea care va decide când se va întâmpla minunea, nu iubitul ei: “Ne dorim un copil. La momentul potrivit, însă, iar acest moment îl decid eu”.

Piedici şi dezamăgiri la Hollywood

Din 2005, românca a evoluat enorm, iar cariera ei internaţională este una de succes. Frumoasa româncă şi-a construit o carieră la Hollywood, însă piedicile şi dezamăgirile peste care a trebuit să treacă în Cetatea Filmului nu au fost puţine. După ce a schimbat câteva şcoli de actorie, până să o găsească pe cea potrivită, Monica a început să meargă la diverse audiţii. “Eu nu am înţeles că mie îmi trebuie acte ca să lucrez. Mă duceam la tot felul de audiţii, însă nu eram conştientă ce se va întâmpla dacă voi fi acceptată”. Invitabilul s-a produs în momentul în care şi-a dorit un rol şi a dat ce era mai bun din ea şi a fost acceptată. Numai că nu a putut juca din cauza lipsei actelor. “Am suferit cumplit”, a recunoscut cu sinceritate actriţa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum se face declaraţia de venituri în Italia/ Certificatul CUD

Torino/ Spectacol de Florii cu Fuego şi Irina Loghin