in

Monica Bîrlădeanu a câştigat Oscarul chinezesc

Monica Bârlădeanu a câştigat titlul de cea mai bună actriţă străină într-un rol principal, pentru reprezentaţia sa în “Francesca”, la competiţia cinematografică “Golden Rooster/ Cocoşul de aur”, echivalentul Oscarului în China.

Prezentă la decernarea premiilor Golden Rooster, Monica Bîrlădeanu a făcut senzaţie pe covorul roşu, alături de regizorul Bobby Păunescu. Fiind una din cele mai sexy actriţe de la cea de-a 29-a ediţie a galei, românca s-a bucurat de faimă preţ de câteva minute. Ea a fost aplaudată şi îmbrăţişată de fani.

Cea mai bună actriţă străină într-un rol principal

Bobby Păunescu, care este regizorul, scenaristul şi producătorul peliculei “Francesca” a explicat că premiul câştigat de Monica este foarte important şi că e echivaletul unui Oscar, “deoarece China este, după SUA, a doua ţară la box-office şi înregistrează o creştere cu 30% la încasările totale pe an. În consecinţă, acest premiu reprezintă o recunoaştere extraordinară, mai ales în contextul în care acum pregătim prima coproducţie româno-chineză, „The Girl Who Knew Too Much” – China Film Association şi Mandragora Movies – şi faptul că avem acces pe această piaţă, unde toate studiourile importante vor să îşi facă loc”, a declarat Bobby Păunescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Badea şi Baconschi vor să candideze în acelaşi colegiu: niciunul nu renunţă

Cursurile de limba română sunt inutile