in

Monica Bîrlădeanu despre ce spun italienii care au vizionat “Francesca”

Monica Bîrlădeanu, protagonista filmului “Francesca”, al regizorului Bobby Păunescu, a fost invitată la emisiunea „Ediţia de prânz”, difuzată pe 7 aprilie pe postul B1 TV.
Actriţa româncă a vorbit despre modul în care italienii au reacţionat după ce au vizionat pelicula, mai ales în contextul dificil creat de omorul Mailat. “După ce au văzut filmul, italienii şi-au dat seama că au o problemă”, a spus Monica Bârlădeanu. Italienii au realizat că imigranţii români sunt exact ca italienii de acum un secol, care emigrau cu speranţa unui trai mai bun.

Acţiunea filmului (prezentat în 2009 la Festivalul de film de la Venezia, categoria Orizzonti) Festiva: Francesca (Monica Bîrlădeanu) este o tânără educatoare al cărei vis este să plece în Italia. Aflată în căutarea unei vieţi mai bune, Francesca este pregătită să înfrunte orice, chiar şi reţinerile apropiaţilor săi. Planul este ca Miţă (Doru Boguţă), iubitul ei, să ajungă şi el în Italia, de îndată ce-şi va încheia micile afaceri de care se ocupa în România. Numai că evenimentele se precipită nefericit, adevăruri dureroase ies la iveală şi priorităţile se schimbă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Daniel Beltag, un maramureşean candidat în Lombardia

Colf şi badante/ Luni, ultima zi pentru plata contribuţiilor