in

Monica Gabor lansează propria colecţie de haine în Statele Unite

Monica Gabor are planuri măreţe în Statele Unite ale Americii. Controversată în România, cariera sa începe să prindă contur peste Ocean.

Fosta soţie a lui Irinel Columbeanu pregăteşte o colecţie de haine, care va purta numele „Lhamo”. De fapt, acesta este numele de familie al iubitului său, Mr. Pink, care îi oferă tot sprijinul material pentru demerarea proiectului.

Afaceristul este dispus să investească 1 milion de dolari în această afacere.

Colecţia vestimentară se va numi Lhamo

„Vă prezentăm un nou brand de haine ultra-luxos din Los Angeles, un oraş unic în lume, cu un stil de viaţă unic. În limba tibetană, ‘lhamo’ înseamnă înger şi, cum arată şi numele, Lhamo este o eleganţă neconvenţionala, un clasic modern. Ca brand, Lhamo este creativ, iar ca business este inovativ. Lhamo este pentru cei care îşi permit luxul unui stil de viaţă opulent”, se arată în catalogul de prezentare.

David Beckham, ofertat să fie imaginea energizantului lui Mr. Pink

Recent, Monica Gabor a terminat filmările unei reclame pentru bautura energizantă Mr. Pink. Ea a colaborat cu actorul Max Ryan, cunoscut în urma apariţiei din filmul „Sex and the City 2”. Dar planurile lor de promovare nu se opres aici. Celebrului fotbalist internaţional i s-a propus să devină imaginea energizantului cu ginseng produs de compania lui Mr. Pink. David Beckham a avut deja întâlniri cu Marty Brown, directorul de operaţiuni al companiei pentru a discuta detaliile propunerii şi sunt foarte aproape de semnarea contractului. Suma pentru care fotbalistul britanic s-ar fi învoit să promoveze băutura cu ginseng este uriaşă, dar capitalul de imagine ar fi semnificativ.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vizita Nataliei Intotero în Italia 28 septembrie – 4 octombrie

Zi decisivă pentru Oltchim. Circul privatizării continuă