in

O româncă, la braţul lui Bill Clinton

Fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, a organizat în urmă cu câteva zile o cină privată pentru susţinerea lui Terry McAuliffe la funcţia de guvernator, la care au fost prezente două românce celebre: Carmen Harra şi fiica acesteia, Alexandra.

Potrivit www.ziarulring.ro, cele două românce s-au aflat printre alte 20 de persoane invitate special la acel eveniment iar Alexandra Harra a publicat o fotografie în care se află alături de Clinton, pe pagina personală de Facebook.

Potrivit aceleiași surse, din meniul invitaților la eveniment nu au lipsit preparatele raw vegan, care s-au dovedit pe placul tuturor. Astfel, musafirii s-au delectat cu sparanghel alb şi verde, salată din smochine şi burrata, paste cu ciuperci sălbatice, îngheţată cu fructe asortate şi lapte de migdale, tartă cu cireşe confiate şi cremă de zahăr ars.

Carmen Harra a avut ocazia să stea de vorbă cu fostul preşedinte al Americii despre noul său regim. Acesta i-a mărturisit că dieta raw vegan l-a ajutat să scape de kilogramele în plus şi îi dă mai multă energie.

„Când m-a ţinut de mână, am simţit că are forţă”, a declarat Carmen Harra, susţine că ea este una dintre persoanele care l-au ghidat pe Clinton şi pe soţia acestuia în cariera politică.

„De acum 14 ani, îi spuneam lui Hillary că va ajunge guvernator al statului New York, apoi că va candida la Preşedinţia SUA în anul 2008. Şi va fi, până la urmă, prima femeie-preşedinte americană din istorie”, susţine celebra vizionară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Băsescu: Poporul Republicii Moldova e latin, nu are ochii oblici, nu înţeleg opţiunile pro-asiatice

Italiani+, portalul generațiilor secunde