in

Olteanca lui DiCaprio şi-a cumpărat frumuseţea cu 10.000 de euro

Mădălina Ghenea, românca care i-a sucit minţile actorului american Leonardo DiCaprio, a plecat din Slatina ca să devină star în Italia.

Frumoasa olteancă, în vârstă de 24 de ani, a emigrat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. “A venit în ţară, a dat bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Acolo avea deja o carieră în modeling. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani a balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte”, a spus profesoara ei de balet, Maria Săvescu.

Nu doar baletul a fost de ajutor pentru look-ul Mădălinei. Când a ajuns în Italia, a văzut care este prototipul de femeie de succes şi a încercat să remodeleze ceea ce i-a dat “mama natură” cu ajutorul bisturiului. În ultimii ani, Mădălina s-a făcut mai frumoasă decât era, după câteva vizite la medicul estetician, spun zvonurile de prin Slatina, oraşul ei natal.

Unde “a lucrat” cu bisturiul

Mădălina şi-ar fi făcut implant mamar, şi-ar fi ridicat pomeţii, şi-ar fi mărit buzele şi remodelat sprâncenele. Se pare că investiţia fotomodelului a meritat, pentru că aceste ajustări au făcut-o să fie celebră în Italia şi, totodată, dorită de bărbaţii potenţi financiar. Totul ar fi costat-o în jur de 10.000 de euro, dar se pare că într-un final investiţia a meritat. Bruneta e acum în braţele unuia dintre cei mai râvniţi actori americani, Leonardo DiCaprio, şi are Italia la picioare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eurostat/ România, cel mai mare procent de absolvenţi de ştiinţe sociale, economie şi drept din UE

Huidu, scos din grafic! Găinuşă va prezenta “Cronica Cârcotaşilor” alături de Codruţ Keghes