in

Pepe s-a spălat de păcate! A făcut baie în râul Iordan!

Pepe, unul dintre cei mai apreciaţi solişti autohtoni, a cântat, recent, pentru românii din Israel. Odată ajuns în “Ţara Sfântă”, a profitat din plin de scurta călătorie, făcând baie în apa Iordanului.

De când s-a despărţit de Oana Zăvoranu, parcă artistului a început să îi meargă tot mai bine pe plan profesional. Pe lângă numeroasele concerte pe care le susţine în România, Pepe cântă şi pe scenele internaţionale.

Luna aceasta, solistul i-a încântat cu melodiile din repertoriul său pe compatrioţii din Israel, în cadrul “Festivalului românilor”, care a avut loc în perioada 19 – 22 iunie.

Şi-a sfinţit casa şi maşina

Pepe a profitat din plin de călătoria în Israle, găsind timp şi pentru relaxare. După concert, artistul nu a ezitat şi “s-a spălat de păcate” în apa Iordanului, unde a fost botezat Iisus. În plus Pepe a adus în ţară apă sfântă pentru a-şi sfinţi casa şi maşina. “Am luat apă ca să-mi sfinţesc casa şi maşina”, a mărturisit Pepe. După escapada spirituală, solistul s-a relaxat cu un pahar de vin.

Nu este de mirare că Pepe şi Oana s-au despărţit. Întrebarea este cum de au rezistat atâţia ani. Acţiunile lor sunt total opuse. Oana se fotografiază cu scheleţi, în cimitir, iar Pepe face baie în râul Iordan, unde a fost botezat Iisus.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ana Maria Marinovici, avocat in Italia: „Cheia succesului: sa nu renunti la valori si principii”

Cristi Puiu: „Adevăratul cinema este o cercetare a propriului creier”