in

Radu Mazăre are planuri măreţe. Vrea să facă patru insule în Marea Neagra, cu “ponton şi cârciumioară”

Prezent la inaugurarea pasarelei din staţiunea Mamaia, primarul Constanţei, Radu Mazăre, a divulgat planurile sale de viitor. Acesta intenţionează să construiască patru insule în Marea Neagră, în scop turistic, pe care să fie amplasate “cârciumioare”.

Potrivit primarului Constanţei, proiectul există deja, fiind susţinut din fonduri europene şi se referă la construirea unor insule submerse, în vederea protejării plajelor. Ideea lui Mazăre prevede folosirea acestor insuliţe în scop turistic. Mai exact, insulele să fie ridicate peste nivelul apei, astfel încât, pe suprafaţa acestora să poata fi construite clădiri specifice turismului.

“Este vorba despre un proiect care prevede construirea unor insule în vederea protejării plajelor. Sunt fonduri europene, 120 de milioane de euro. Însă, în urma discuţiilor cu ministrul, căutăm soluţii pentru folosirea insulelor şi în beneficiul infrastructurii turismului judeţean. Platoul continental e sus, apa are o adâncime de cinci metri, n-ar fi mare deranjul. Ca suprafaţă ele au un hectar fiecare şi vor fi în număr de patru. Administrarea probabil că tot autorităţilor locale le va reveni. Proiectul iniţial era să fie sub apă, dar vrem să le putem folosi şi la suprafaţă. Punem un ponton, o cârciumioară şi-i dăm drumul la treabă. În 2-3 ani sper ca proiectul să aiba rezultate”, a declarat Mazăre pentru Jurnalul Naţional.

Apariţie extravagantă. A mers la inaugurare cu şalupa, însoţit de mai multe tinere

Radu Mazăre a inaugurat, luni, 4 iunie, pasarela din Mamaia, făcându-şi apariţia direct de pe mare la bordul unei şalupe, însoţit de mai multe tinere, cu acest prilej fiind făcută şi prima cursă de agrement către portul turistic Tomis. După ce şi-a făcut intrarea în acest mod spectaculos, edilul s-a urcat apoi pe pasarelă şi a spus zecilor de persoane prezente că în această săptămână plimbările cu vaporaşul sunt gratuite, după care costul unei călătorii va fi de 35 de lei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mamă de 23 de ani, ucisă în faţa copilului de fostul iubit la Tivoli

Tensiuni fără precedent între România şi Ungaria