in

Ramona Bădescu a deschis o linie telefonică pentru românii din Italia

Ramona Bădescu a creat o linie telefonică de informaţii utile pentru românii stabiliţi în Italia. Vedeta a deschis acest număr de telefon, al carui motto este „Alo, va pot ajuta?”, in calitate de delegată a primarului Romei, Gianni Alemanno.

Numărul 060606 este disponibil în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 16:00 şi 19:00, iar operatorii vorbesc în limba română. “Operatorii furnizează imediat toate informaţiile utile şi necesare tuturor românilor care dau telefon la acest număr. Odată, a sunat o mamă disperată care nu-şi găsea fata, eu am alertat personal Poliţia din Roma şi am reuşit, astfel, să găsim fata respectivă”, a explicat Ramona Bădescu.

Reprezintă interesele Bucureştiului la Roma

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a întâlnit cu omologul său italian, Giovanni Alemanno, la sediul Municipalităţii de la Roma, în cadrul intâlnirii înfiinţând Biroul Permanent al Municipiului Bucureşti la Roma. Potrivit unui comunicat al Primariei, Biroul va fi condus de Ramona Bădescu, împuternicită să reprezinte interesele Bucureştiului în capitala Italiei. Unul dintre scopurile Biroului Permanent este îmbunătăţirea situaţiei sociale a minorităţii romilor din Italia. Cei doi primari au declarat „toleranţă zero pentru infracţionalitate, indiferent de etnie sau naţionalitate„.

Oprescu s-a întâlnit cu Alemanno

În iunie 2011, Sorin Oprescu s-a întâlnit cu omologul său italian, Giovanni Alemanno, la Roma. “Îi mulţumesc primarului Romei pentru că am avut ocazia de a ne revedea după un an de la vizita deosebit de productivă, pe care domnia sa a efectuat-o la Bucureşti. Îi mulţumesc pentru că s-a ţinut de cuvânt, iar tot ce am hotărât atunci punem în aplicare acum”, declara Sorin Oprescu la vremea respectivă. La rândul său, Giovanni Alemanno a spus că această vizită marchează consolidarea parteneriatului între cele două municipii: “Este o mare alianţă între cele două capitale europene”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a spânzurat de Crăciun după ce i-a scris iubitei: “Ai o ultimă surpriză”

FOTO/VIDEO Andrei Păunescu s-a logodit cu Jelena, tânăra “Miss Diaspora” cunoscută la Roma