in

Ramona Bădescu despre „pasiunea homosexuală”

Pe 2 septembrie, Ramona Bădescu a debutat cu spectacolul său „Pasiune”, pe scena unui festival muzical desfăşurat la Ostia.

În  deschiderea concertului, artista româncă a cântat „Mărioară de la Gorj”, apoi a interpretat melodiile  napoletane “Io te vurrìa vasa”  şi  “Tu sì una cosa grande”. Ultima piesă din concert a fost „Roma, non fa la stupida stasera”.

„Puţini ştiu că eu cânt de la vârsta de 4 ani, iar în România am câştigat, la 18 ani, echivalentul Festivalului de la Sanremo, pe care l-am şi prezentat mai târziu”- a declarat Ramona Bădescu”.

„În italiană titlul spectacolului înseamnă „pasiune”, pentru că în viaţa mea am pus mereu pasiune în tot ceea ce fac. Pasiunea valorează mai mult decât dragostea, pentru că este mai nebună, mai curoajoasă. Pasiunea înseamnă viaţă, de aceea în cadrul spectacolului meu am încercat să surprind toate aspectele pasiunii”- a declarat Ramona Bădescu într-un interviu acordat publicaţiei „Il Giornale di Ostia”.

Una din ipostazele pasiunii este şi dragostea homosexuală– despre care Ramona Bădescu a vorbit pe scenă, povestind un episod „puternic şi dramatic” din viaţa ei personală.

Un alt aspect al sentimentului este cel mistic, ilustrat pe scenă printr-o intepretare originală a „Avei Maria”.  Actriţa a mărturisit: „l-am iubit şi îl iubesc pe Ioan Paul al II-lea şi umanitatea cu care o persoană care provine din estul Europei a ştiut să promoveze dragostea şi pasiunea printre tineri şi în cadrul Bisericii”.

După concertul de la Ostia, va urma unul la Salerno, apoi, în noiembrie,  consiliera primarului Alemanno va pleca în Statele Unite: „am fost invitată să particip la sărbătorirea celor 150 de ani de la Unirea Italiei, la Miami şi Boston”.

În acelaşi interviu acordat publicaţiei din Ostia, Ramona Bădescu dezvăluie ultima ei reuşită profesională: „l-am intâlnit în urmă cu ceva timp pe Humberto Gatica (producătorul unor solişti precum Celine Dion, Michael Buble, Barbara Streisand). I-a plăcut o melodie scrisă de mine, pe care am şi înregistrat-o în luna iulie. Vom vedea ce rezultate vom obţine”- a mai adăgat artista.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român prins fără bilet în tren, ia ostatică o pasageră

15% din deţinuţii străini din penitenciarele italiene sunt români