Menu
in

Ramona Bădescu, rochie semitransparentă la Miss România în Italia

Ramona Badescu a îmbrăcat o rochie semitransparentă semnată Mihaela Drafta în timpul show-ului Miss România în Italia. Cunoscutul designer român a fost prezent la evenimentul de la Roma,  unde a asigurat vestimentaţia pentru 20 de concurente, mai exact 20 de rochii de seară realizate special pentru acest spectacol, informează un comunicat de presă.

Mihaela Drafta a fost aleasă de organizatorii concursului Miss România în Italia pentru a asigura vestimentaţia a 20 de concurente. În acest sens, designerul român a creat 20 de rochii de seară pe care tinerele le-au îmbrăcat în semifinală şi finala show-ului organizat la Roma.

Prezentatoarea evenimentului, Ramona Badescu, şi-a făcut, la rândul ei, apariţia pe scenă în două rochii de seară semnate Mihaela Drafta. Una dintre acestea, din mătase neagră, i-a pus vedetei în evidenţă siluetă şi, în mod special, bustul cu care şi-a cucerit fanii de-a lungul carierei.

Apariţiile elegante ale Ramonei au fost aplaudate de spectatorii prezenţi la eveniment, de telespectatorii care urmăreau show-ul la o televiziune locală, precum şi de membrii juriului.

Printre aceştia s-a numărat şi Principesă Maria Grazia Borghese, care s-a arătat interesată de creaţiile vestimentare ale designerului roman.

Integral pe Realitatea.net

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version