Menu
in

Ramona Bădescu s-a răsfăţat la Paris

Ramona Bădescu a participat, în calitate de invitată de onoare, la o ceremonia Cavalerilor de Malta, desfăşurată la Paris.

De când a fost investită cu ordinul Cavalerilor de Malta, Ramona Bădescu este foarte des invitată la ceremoniile organizate de Cavalerii de Malta în diverse ţări. Recent, a fost în Franţa, la Paris, pentru că anul acesta, în martie, a primit titlul de “Gran Dama di Grazia Magistrale”, dar a fost numită şi Ambasadoare a Ordinului Cavalerilor de Malta în România.

A gustat din delicatesele franţuzeşti

Ramona Bădescu şi-a asortat medalia primită pe 19 martie, la Malta, cu o rochie de seară elegantă. Vedeta a stat trei zile la Paris, timp în care s-a răsfăţat cu delicatesele bucătăriei franţuzeşti. Nu a ratat unul dintre restaurantele ei favorite de pe Champs-Élysees, unde s-a delectate cu un platou delicios de fructe de mare.

“Pasiune”, un nou proiect în Italia

Luna noiembrie va fi una mai mult decât plină pentru Ramona Bădescu. Vedeta şi-a făcut o trupă de 6 tineri napoletani cu care o să cânte în noul ei proiect din Italia, un spectacol muzical numit “Pasiune”. Artista urmează să susţină spectacole la Miami şi Boston, în Statele Unite ale Americii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version