in

Roxana Ionescu şi George Boghian, câştigătorii de la “Dansez pentru tine”

Roxana Ionescu, cunoscută ca “Mama Natură”, şi George Boghian, tânărul care a luptat pentru familia lui, sunt mari câştigători de la “Dansez pentru tine”.

În marea finală a acestui sezon au dansat, pentru marele premiu de 60.000 de euro, Oana Ioniţă, Roxana Ionescu şi Nicoleta Luciu, alături de partenerii lor.

Finala celui de-al 13-lea sezon

Al treisprezecelea sezon de la „Dansez pentru tine” s-a încheiat vineri, pe 7 decembrie, la Pro TV, aducând în faţa telespectatorilor alte poveşti dramatice, dar şi o nouă serie de vedete dispuse să lupte pentru îndeplinirea unui vis. Chiar dacă toţi au dat tot ce au putut pe ringul viselor, echipa Roxana Ionescu si George Boghian a fost cea care a adunat cel mai mare număr de voturi. Pe locul al doilea a ieşit echipa formată din Nicoleta Luciu şi Attila Hainer, iar pe poziţia a treia Oana Ioniţă şi Kovacs Ali Stoica.

Povestea câştigătorului George Boghian

Este originar din Dorohoi şi s-a născut într-o familie cu şapte copii, cu un tată tată violent şi bolnav. George şi fraţii lui au ajuns într-un centru de plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a pierdut viaţa. După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a concurat la “Dansez pentru tine“ cu certitudinea că îşi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului, informează protv.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum au votat românii din Italia: Partidul Poporului are sute de voturi la Torino VIDEO

Eugen Tomac, ales deputat în colegiul 2 diaspora cu 78% din voturi