Menu
in

Se destramă paradisul Mădălinei Ghenea? Iubitul ei o caută pe fosta

La doar câteva zile de când cei doi și-au jurat iubire veșnică prin două tatuaje cu numele lor, Mădălina Ghenea a descoperit că iubitul său și-a căutat fosta iubită pe Instagram. Revoltată peste măsură, românca a făcut publică, pe Instagram, discuția dintre logodnicul ei și fosta lui, o anume Oxana.

Designerul neamț se pare că încă mai are sentimente pentru femeia cu care a fost o lungă perioadă de timp şi este revoltat că aceasta l-a şters din lista de prieteni. Pentru a se răzbuna pe iubit, Mădălina a postat pe contul ei de Instagram discuţia celor doi. 

Ulterior, Mădălina a mai postat o imagine pe Instagram care face referire la dezamăgirea pe care i-a provocat-o Philipp. Dezamăgire care, probabil, a fost motivul vizitei sale la spital. ”Cel mai laș lucru pe care îl poate face un bărbat este să facă o femeie să se îndrăgostească de el fără a avea intenția de o iubi”, este mesajul acestei imagini.

Se pare că Mădălina n-a revenit la sentimente mai bune nici câteva ore mai târziu, dat fiind faptul că în cea mai recentă imagine postată pe Instagram de model, aceasta apare cu tatuajul acoperit. Tatuaj care, după cum știm, reprezintă numele logodnicului ei. Sau să-i spunem deja fost logodnic?

Philipp Plein și fosta lui iubită, Oxana Zagumennova,  s-au despărțit în luna februarie, potrivit okmagazine.ro.

CITEȘTE ȘI:

Vacanța în America nu i-a picat deloc bine Mădălinei Ghenea, a ajuns la spital

După relaţii de iubire nereuşite cu staruri hollywoodiene, Mădălina Ghenea confirmă legătura cu un celebrul stilist

Mădălina Ghenea, un adevărat triumf la Sanremo. ”Pe lângă frumuseţe, are multă clasă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version