in

Se rade pe față ca să aibă pielea fină ca mătasea. Tu ai face asta?

O bloggeriță și-a șocat cei 12,8 milioane de fani dezvăluind că se rade în mod regulat pe față. După videoul postat de Huda Kattan, mii de bloggerițe i-au călcat pe urme, dezvăluind acest deosebit secret de ”frumusețe”. Printre acestea, australianca Chloe Morello. Publicând un video pentru numeroșii săi înscriși (circa 1,7 milioane pe canalul personal), a dorit să prezinte cele 6 trucuri pentru o piele perfectă când este aplicat fondul de ten, printre care cel explicat înainte.

”Uneori observ că fondul de ten nu are efectul pe care îl sper… nu se vede perfect fiindcă am mult păr pe față”, spune tânăra. ”Sunt femeie, însă în familia mea suntem mulți care avem așa-numitul păr de piersică. La începutul eram foarte confuză, nu știam dacă să lasă părul sau să-l îndepărtez, iar la final am decis să încep să mă rad”. ”Uneori folosesc aparatul de ras mare, bineînțeles nu cel pe care îl folosesc pentru a-mi epila picioarele sau alte zone, alteori folosesc un aparat mai mic pentru a-mi defini mai bine zone cum sunt gura și bărbia”. Pare o practică absurdă, însă Morello explică îmbunătățirile avute după ce a început această practică.

”Să vă radeți pe față nu e un lucru rușinos, fetelor! Vă permite să aveți o piele fină precum cea a unui delfin!”. La final tânăra afirmă: ”Știu că e o tendință care câștigă tot mai mult teren și această dezvăluire este foarte pozitivă fiindcă elimină prejudecățile referitoare la acest truc de frumusețe”. Și se pare că Morello nu greșește, având în vedere că multe bloggerițe publică videouri privind acest subiect.

CITEȘTE ȘI:

Vrei un machiaj de vedetă? Învaţă să te machiezi corect în 8 paşi!

Stai cu fața într-o chiuvetă cu gheață și felii de castraveți câteva minute. Pare nebunesc, dar rezultatul e incredibil

Formația Spice Girls revine pe scenă, fanii sunt deja în delir – VIDEO

V-ați întrebat vreodată de ce ceasurile din publicitate arată mereu ora 10:10? Experții au dezvăluit ”misterul”

Cum să îți faci o grădină frumoasă pe balcon – GALERIE FOTO

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dacă doriți să faceți o figură frumoasă în bucătărie: Makluba – rețetă arabă

Angelina Jolie și Brad Pitt spun adio casei lor din Italia