in

Solidaritate între cele mai frumoase românce din Italia. Catrinel Menghia, alături de Mădălina Ghenea

Catrinel Menghia a fost considerată, ani la rând, cea mai sexy româncă celebră din Italia. De anul trecut, însă, atenţia presei şi a publicului s-a orientat către încă o româncă extraordinar de frumoasă – Mădălina Ghenea. Cu toate acestea, cele mai frumoase românce din Italia nu sunt nicidecum rivale, ba, din contră. Fiind foarte bune prietene, se sprijină reciproc atât pe plan profesional, cât şi personal.

Recent, Catrinel a decis să promoveze filmul “Roman e il suo cucciolo” în care Mădălina deţine rolul principal. Astfel, Catrinel s-a pozat cu un tricou negru pe care este trecut cu litere roşii cuvântul “Roman” din titlul filmului. Ulterior, fotografia a fost postată pe Facebook de Mădălina, care i-a mulţumit bunei sale prietene. Mădălina Ghenea se află la al doilea film din carieră, însă de data aceasta joacă un rol consistent, Dorina, o femeie nevoită să se prostitueze pentru a supravieţui.

În luna martie a acestui ani, Mădălina Ghenea i-a făcut un serviciu, la rândul ei, lui Catrinel Menghia. Atunci, aceasta din urmă şi-a exploatat talentul de fotograf, iar modelul a fost însăşi Mădălina. Şedinţa foto a avut loc în cadrul emisiunii “Chiambretti Sunday Show” de pe postul de televiziune Italia1, emisiune a cărei gazdă este Catrinel.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Am început de la zero în Italia!”

Liderii europeni salută revenirea lui Băsescu în funcţie