in

SUA, trece de portar făcând un salt mortal. Golul incredibil al unui tânăr atacant – VIDEO

Credeați că ați văzut totul cu Maradona și Messi în acțiune, și că nimic nu v-ar mai putea uimi? Greșiți, fiindcă nu l-ați admirat încă pe atacantul Dylan Prichett-Ettner de la echipa de fotbal a liceului Columbine. Numărul șapte, pe timpul partidei dintre ThunderRidge și Columbine, în cadrul campionatului american de tineret, a făcut un salt  mai atletic decât celebra ”lovitură a scorpionului” a lui Higuita.

În video se observă cum Dylan se îndreaptă către poarta adversarilor, avându-l numai pe portar în față, însă numărul unu este în avantaj. În acel punct impactul dintre cei doi pare inevitabil, portarul sosește primul, încearcă să prindă mingea dar nu reușește fiindcă atacantul e peste el și interceptează mingea. Precum un gimnast, numărul șapte efectuează un salt mortal și aterizează în picioare cu mingea în fața lui, gata de trimis în poartă.

Un număr incredibil, însă inutil deoarece imediat, printre urletele entuziaste ale spectatorilor, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. Lui Dylan îi rămâne doar gestul atletic pe care mulți profesioniști îl vor invidia.

CITEȘTE ȘI:

Un român poate deveni campion național de dans sportiv în Italia. ”Fac dans de când am început să mă ţin bine pe picioare”

70 de medalii obţinute de sportivii români la Verona. Artele Marţiale pot salva România

Italia, cetăţenie sportivă, legea a ajuns la Senat

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sicilia: român incendiat de un cioban italian

Româncă de 28 de ani, ucisă lângă Verona. A fost lăsată dezbrăcată pe un câmp