in

Surorile Gabor s-au înrudit cu un proxenet! Cumnatul lor, arestat în Italia

Sora Ramonei şi Monicăi Gabor, Alina, s-a căsătorit cu un traficant de carne vie, care a fost arestat în Italia, în urma unei ample acţiuni organizate la Roma. La raid au participat inclusiv ofiţeri români specializaţi în combaterea criminalităţii organizate.

Alina Gabor a stat departe de lumea mondenă a Capitalei. În timp ce vedetele familiei se afişau cu afacerişti de succes, sora lor cea mare, Alina, s-a căsătorit la Starea Civilă din Bacău cu Marius Flueraru, un traficant de persoane, informează cancan.ro. Despre acesta, Irinel Columbeanu declara la scurt timp după despărţirea de Moni că a fost arestat pentru clonare de carduri. Adevarul este, însă, că Flueraru se ocupa cu traficul de carne vie.

Eliberarea prostituatelor de pe Via Salaria

Poliţiştii au urmărit salvarea a peste o sută de sclave sexuale obligate să se prostitueze pe strada rău famată Via Salaria. În argoul proxeneţilor din rândul cărora făcea parte şi cumnatul surorilor Gabor, româncele traficate erau denumite “bagaje”. Acestea ajunseseră să “producă” în Peninsulă, după ce au fost răpite sau minţite că în Italia îşi vor găsi un loc de muncă bine plătit.

Căsătorie cu un fost puşcăriaş

Flueraru a fost eliberat din arest anul acesta, la data de 25 aprilie, după trei ani de închisoare, şi a revenit în ţară pentru a se căsatori religios cu iubita lui, Alina Gabor, cu care are deja un copil. Cei doi îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu, sâmbătă, la Bacău.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mădălina Ghenea, noua iubită a lui Leonardo DiCaprio?(FOTO)

Vlad Vasile, fost miner în România: “Una vita nuova” în Italia