in

Teo Trandafir îşi va petrece Sărbătorile singură. Divorţează după şase luni de căsnicie

La şase luni de când s-au căsătorit şi un an de când se cunosc, Teo Trandafir şi Constantin Iosef divorţează.

Cei doi au făcut nuntă în vară, pe platourile de filmare de la Buftea.

Vestea a fost confirmată de fostul rugbist, relatează Pro TV. Cei doi sunt deja separaţi şi pregătesc divorţul, Constantin Iosef părăsind căminul conjugal în urmă cu câteva zile şi mutându-se în apartamentul său.

„Ne-am despărţit din opt decembrie. Dacă asta s-a văzut, acesta este adevarul. Ce să ascund, viaţa? Nu sunt genul. Nu cred că mai există şanse de impăcare. Sincer, pentru mine nu mai este cale de întoarcere. Încă nu ştiu ce o să fac. Momentan, rămân aici. Voi face sărbătorile aici, cu părinţii mei şi cu surorile mele. Apoi, nu ştiu dacă voi rămâne în România sau voi pleca în Franţa”, a declarat, pentru cancan.ro, Constantin Iosef.

Vedeta s-a resemnat

Teo Trandafir nu încearcă să îl întoarcă acasă şi nu face nimic altceva decât să îi respecte decizia. „Indiferent ce se întâmplă între doi oameni, iubirea e altceva. faptul că doi oameni hotărăsc să nu mai fie împreună nu înseamnă că nu se mai iubesc. Cuvintele pe care le spune sunt fondate, tind să cred asta, pentru că el ce spune aşa e. Nu am avut nicio discuţie în contradictoriu. L-a obosit lipsa mediului familiar lui, copiii. Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă”, a spus Teo la CANCAN TV.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Vom avea un ministru delegat pentru diaspora”, promite premierul Ponta

Români şi italieni întâmpină împreună Crăciunul VIDEO