in

TVR dezminte zvonurile: România va participa la Eurovision!

Televiziunea Română a dezminţit zvonurile conform cărora ţara noastră nu va participa la ediţia din acest an, stabilind un buget de circa 200.000 de euro pentru participarea de la Baku, Azerbaidjan. Suma, care este la jumătate faţă de anul trecut, urmează să fie supusă aprobării membrilor Consiliului de Administraţie al Televiziunii Române.

Dan Manoliu, redactorul-şef al Redacţiei Divertisment din TVR, a fost desemnat încă de anul trecut să se ocupe de organizarea participării României la ediţia din 2012 a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 22, 24 şi 26 mai, în oraşul Baku.

Marţi, 12 ianuarie, Alexandru Lăzescu, preşedinte-director general al TVR, a dezminţit speculaţiile referitoare la absenţa României de la Eurovision 2012, apărute după ce Sorin Burtea, reprezentantul salariaţilor SRTv în CA al TVR, declarase că Televiziunea Publică se confruntă cu probleme mult mai grave legate de lefuri decât un festival. “E o speculaţie. Întotdeauna apar discuţii dacă e oportun sau nu să organizăm, dar decizia este de a face preselecţia pentru concurs. Mergem obişnuit, pe programul pe care îl avem. Sper să nu intervină nimic”, a declarat Alexandru Lăzescu.

Eurovision 2012 se va desfăşura în oraşul Baku, după ce reprezentanţii Azerbaidjanului, Ell & Nikki, au câştigat competiţia din 2011 a concursului, cu piesa „Running Scared”. Trupa Hotel FM, reprezentanta României la Eurovision 2011, s-a clasat pe poziţia 16-17, la egalitate cu Rusia, în concursul a cărui finală a avut loc la Dusseldorf Arena din Germania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fundaţia Migrantes: 841.000 de români ortodocşi în Italia

Actele de la consulat nu mai trebuie legalizate la Prefectură!