in

Fotomodel român împreună cu Enrique Iglesias. Liliana Pintiliei l-a despărţit de Anna Kournikova

După superbele Mădălina Ghenea şi Catrinel Menghia, o nouă româncă face ravagii în Italia. Este vorba despre Liliana Pintilei, în vârstă de 35 de ani, despre care s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Enrique Iglesias.

Mai mult, românca ar fi vinovată pentru despărţirea cântăreţului de Anna Kournikova. Noul star al revistei Playboy, Liliana Pintiliei, este un top model de succes care şi-a conturat cariera, în principal, în Italia. Presa din Peninsulă a scris, în mai multe rânduri, că românca e o devoratoare de bărbaţi celebri, având relaţii, pe rând, cu Marco Stabile sau fotbalistii Francesco Totti şi Daniele De Rossi.

Starul internaţional ar vrea să se însoare cu fotomodelul român

Cu toate că surse din anturajul artistului spun că Enrique Iglesias are planuri serioase de a se căsători cu Liliana, fotomodelul stabilit de 15 ani în Peninsulă neagă relaţia cu starul internaţional: “Ceea ce s-a vorbit despre mine cu Enrique nu este adevarat, ne-am cunoscut, am vorbit la o petrecere in timpul Festivalului International de Film din Marackesh, dar nu s-a intamplat nimic intre noi. Nu am avut o relatie cu el. Ce crezi ca e mai bine, sa mint sau sa spun adevarul? Eu zic adevarul… nu?”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Corpul unui român ucis, găsit lângă aeroportul din Salerno

Jumătate din salariul unui român se duce pe mâncare. Alimentele s-au scumpit de mii de ori după Revoluţie