in

Vedetă şi în SUA: Catrinel Menghia, invitată la Casa Albă. A luat cina cu Michelle Obama

Din România, unde a fost prezentă pentru câteva zile, Catrinel Menghia a mers direct în Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost invitată, sâmbătă, 28 aprilie, la o cină festivă organizată la Casa Albă.

Frumoasa românca a participat la recepţie alături de alte vedete, cum ar fi Irina Shayk, Sofia Vergara, Charlize Theron, Reese Witherspoon sau Lindsay Lohan. La începutul recepţiei, prima doamnă a Americii, Michelle Obama, a ţinut un discurs.

Catrinel Menghia, alături de Charlie Sheen

Modelul internaţional a ajuns în vizorul americanilor în urma clipului publicitar pentru autoturismul Fiat 500 Abarth, unde a apărutalături de actorul Charlie Sheen. Deşi există mai multe manechine superbe în reclamă, Menghia deţine rolul principal feminin. De asemenea, pentru aceeaşi marcă de maşini a apărut într-o reclamă şi mult mai celebra Jennifer Lopez, însă nu a avut parte de aceeaşi apreciere ca şi Catrinel Menghia.

Cea mai apreciată reclamă în Italia şi SUA

Agenţia de publicitate responsabilă de această reclamă apelează la sexul frumos pentru a sublinia formele provocatoare şi seducătoare ale autoturismului. Iar de acest lucru se ocupă manechinul Catrinel Menghia, jucând rolul unei frumoase şi sexy italiance, care, pe lângă faptul că este o prezenţă cu mult mult sex-appeal, aceasta dă dovadă şi de o atitudine care ar putea înnebuni orice bărbat. Spotul publicitar a fost considerat cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului. Îmbrăcată într-o rochie neagră cu roşu, vaporoasă, Catrinel Menghia este personajul central al spotului. Ea are tatuat pe gât logoul autoturismului. În spot, Catrinel Menghia vorbeşte în italiană cu un trecător, pe care îl surprinde admirând-o, pentru a-i spune, la finalul reclamei, în engleză: “You’ll never forget the first time you see one” (“Nu o să uiţi niciodată prima oară când vezi una”).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spectacol românesc de 1 Mai la Florenţa, cu Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu

Căderea guvernului slăbeşte moneda naţională. Euro se vinde cu 4,4 lei