in

Vedetele sunt alături de actorul Şerban Ionescu, care este paralizat

Starea actorului s-a înrăutăţit treptat, Şerban Ionescu fiind internat de ceva vreme. Din cauza bolii Lyme, cunoscută şi ca „boala cu o mie de feţe”, el nu-şi poate mişca mâinile.

„Sper măcar să pot merge, să pot bea singur un pahar cu apă”, a spus actorul, care are dificultăți și în a vorbi. El este îngrijit de soția lui, Magda Catone. Lyme, sau boala cu 1.000 de feţe, este trasmisă de căpuşă și este una infecţioasă articulară, neurologică şi cardiacă.

Concert caritabil susţinut de Mihai Mărgineanu, Vunk, Viţa de Vie şi Bere Gratis

Un concert caritabil pentru sprijinirea lui Şerban Ionescu în această perioadă grea va avea loc luni, 21 mai, în clubul Silver Church. Mihai Mărgineanu, Vunk, Viţa de Vie, Bere Gratis şi Lucian Viziru au acceptat să cânte gratuit pentru a-şi ajuta prietenul. Un bilet la concertul caritabil va costa 50 de lei. În ziua spectacolului vor fi puse în vânzare tricouri cu expresii celebre ale îndrăgitului actor şi vor fi amplasate urne speciale în care se vor putea face donaţii. De asemenea, cei care nu pot ajunge la concert şi ar vrea, totuşi, să-l ajute pe actorul poreclit „Pelicanu”, o pot face printr-un apel, la numărul 0900 900 370 (2 euro/apel) sau 0900 900 374 (10 euro/apel). Liniile se deschid pe 21 mai.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

“România, venim!” VIDEO: Pasagerii unei curse intercontinentale au dansat pe muzică balcanică

“Englezii sunt porci, vrem case”- scandalul romilor români care au invadat Londra