in

VEZI AICI cine sunt vedetele feminine din noul sezon “Dansez pentru tine”

Patru vedete feminine care se vor lupta în ringul visurilor după jumătatea lunii octombrie, la Pro TV, sunt pregătite să-şi folosească toate atuurile pentru a împlini visul partenerilor alături de care vor concura în sezonul al doisprezecelea al emisiunii “Dansez pentru tine”. Este voprba despre Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka şi Aylin Cadir.

Emoţionate, dar nerăbdătoare să “intre în horă”, vedetele îşi recunosc încă de la început temerile pe care au de gând să le învingă înainte de a începe concursul. Jojo, actriţele Andreea Ibacka şi Aylin Cadir şi coregrafa Catrinel Sandu, care se va întoarce din America special pentru acest proiect, sunt fetele care au răspuns afirmativ provocării de a duce o luptă în paşi de dans pentru a ajuta o persoană aflată la nevoie.

Jojo a vrut să devină balerină

Pentru Jojo, participarea la “Dansez pentru tine” înseamnă, pe lângă misiunea nobilă de a fi alături de un om aflat la nevoie, împlinirea celui mai mare vis al ei din copilărie: acela de a dansa. Jojo şi-a dorit de când se ştie să devină balerină şi chiar a studiat baletul un an şi jumătate, mergând apoi la cursuri de dans standard şi din nou la balet, când a mai crescut: “La trei ani mă prefăceam că merg în poante. Aşa am distrus câteva perechi bune de pantofi”, a glumit actriţa.

Dintre toate provocările coregrafice care o aşteaptă la “Dansez pentru tine”, Jojo se gândeşte cu nerăbdare la tangoul argentinian şi la rumba, “două dansuri care transmit pasiune, dorinţă, iubire…Ce poate fi mai frumos?”, a spus ea. Actriţei nu îi este teamă de emoţii, ba din contra le aşteaptă cu nerăbdare: “Abia aştept să am emoţii… Din emoţie se nasc frumosul şi arta. Artistul este emoţie. Cum am putea altfel transmite tot ce avem de spus?”, a mai spus Jojo al cărei atuu este credinţa în munca de echipă şi susţinerea celor dragi.

Catrinel Sandu a venit special din America

Catrinel Sandu, absolventă a Liceului de Coregrafie şi a secţiei de coregrafie din cadrul ATF, iubeşte dansul şi este nerăbdătoare să se dedice 100% competiţiei visurilor în paşi de dans. Deşi are emoţii uriaşe, pentru că este extrem de critică în ceea ce priveşte felul în care îi ies dansurile, cea mai mare temere a ei este însă aceea de a nu i se întâmpla accidente vestimentare, aşa cum a văzut în sezoanele anterioare: “Sunt o persoană pudică şi mi-e teamă să nu îmi cadă haine de pe mine, să nu mi se dezgolească diverse părţi ale corpului fără ca eu să-mi dau seamă. Ştiu că se poate întâmpla, pentru că în vâltoarea dânsului, nu poţi să ai grijă hainelor, însă aş vrea să pot să-mi cos hainele de piele direct, doar să ştiu că nu vor cădea”, a spus Catrinel Sandu.

Venită special din America în ţară pentru a participa la acest proiect, Catrinel intră cu toate motivaţia şi implicarea în concurs, chiar dacă are în acelaşi timp un mare regret. Pentru Catrinel, dansul rămâne prima şi cea mai mare dragoste, iar dansul ei preferat este încă din timpul facultăţii dânsul contemporan care oferă multă libertate de mişcare şi expresie. Deşi ştie că aşteptările coregrafice în ceea ce o priveşte sunt foarte mari, tocmai pentru că a studiat dansul, Catrinel are însă emoţii deoaece nu a mai dansat la nivel profesionist de ani de zile şi speră să-şi reintre repede în formă..

Andreea Ibacka are ureche muzicală

Pentru Andreea Ibacka lecţiile de dans sunt o premieră, însă este familiarizată cu muzica, mai precis cu vioara şi pianul pe care le-a studiat timp de opt ani: “măcar aud bine ritmul”, a glumit actriţa. Deşi nu are o prietenie strânsă cu sportul, Andreea consideră că are o constituţie fizică potrivită pentru dans. Dacă ar fi să aleagă dintre toate dansurile, soţia lui Cabral ar alege probabil hip-hop şi R&B: “muzică neagră mă binedispune”, a spus ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

TORINO/ Românul măcelărit de doi conaţionali: 200 de rezidenţi au protestat în stradă

Apelul ministrului de externe Baconschi către românii din străinătate: “Denunţaţi cazurile de xenofobie!”