in

Vezi FOTO/VIDEO! Alexandra Stan s-a dezbrăcat pentru FHM Marea Britanie

Alexandra Stan a apărut pe coperta revistei FHM din Marea Britanie. Coperta urmează să fie preluată şi de FHM Germania, în luna octombrie.

Prezenţa cântăreţei este datorată succesului pe care Alexandra Stan l-a avut cu single-ul “Mr.Saxobeat”, cu care a cucerit topurile internaţionale.

Şedinţa foto, pe plaja din Mamaia

Şedinţa foto a avut loc în România, pe plaja hotelului Vega din staţiunea Mamaia. Deşi a primit foarte multe propuneri atât de la reviste din România, cât şi din afară, s-a întâmplat ca propunerea celor de la FHM UK să se sincronizeze perfect cu programul foarte încărcat al artistei. Echipa britanică a venit în România, special pentru acest pictorial. Atmosfera a fost una foarte destinsă, după cum declară artista.

“Am fost foarte relaxată, nu am simţit deloc oboseala, deşi shooting-ul a început dimineaţa la 7 şi s-a terminat undeva pe la 9 seara. Bineînţeles, o parte din “vină” o poartă şi echipa din Anglia, care a fost poate altfel decât mă aşteptam, am lucrat cu nişte oameni profi, foarte calzi şi deschişi, cu care am colaborat foarte bine atât eu, cât şi colegii din echipa mea. În pictorial apare o fotografie făcută chiar de Andrei (MAAN Studio), cel care a realizat şi materialul de making of”, a declarat Alexandra Stan.

Disc de platină pentru vânzările în Italia

Alexandra Stan a primit discul de platină pentru vânzările în Italia ale celui de-al treilea single al său, “Get Back (ASAP)”. Cel de-a treilea single al artistei a fost premiat cu discul de platină pentru vânzări de peste 60.000 de unităţi. De asemenea, în Italia, single-ul se află pe locul 10 în topul celor mai descărcate piese de pe iTunes. Pe principiul un success nu vine niciodată singur, săptămâna trecută, Alexandra Stan cucerea topurile din Israel cu single-ul „Mr. Saxobeat”, devenind numărul 1 Airplay. Primul album al artistei MediaPro Music va fi lansat în toamna acestui an concomitent în mai multe ţări.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trăim în ţara în care benzina este un lux

Berlusconi: “Plec din Italia, o ţară de c…..”