in

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu divorţează, după o lună de mariaj

La numai o lună şi jumătate de la „nunta anului”, se prefigurează divorţul. Victor Slav, sătul de scandalurile în care Bianca Drăguşanu l-a tras după el şi de presiunea mediatică din ultima perioadă, pare foarte hotârât să pună punct mariajului.

Din persoana jovială care era, Victor Slav s-a transformat într-un tip posomorât şi abătut. Acesta s-a plâns apropiaţilor că nu mai suportă situaţia în care soţia sa l-a pus în nenumărate rânduri şi intenţionează să divorţeze de Bianca Drăguşanu.

Victor este ca o marionetă în relaţia cu Bianca

Surse din anturajul vedetei tv au povestit, pentru click.ro, că Victor ar fi luat această decizie cu mult timp înainte ca Bianca să ajungă şi ea la aceeaşi concluzie. „Victor se simte folosit. Este ca o marionetă în relaţia cu Bianca. Cea care a greşit de la început este ea. Bianca se pare că încă se mai întâlneşte cu Adrian Cristea, ba chiar Victor i-ar fi văzut împreună şi asta a fost picătura care a umplut paharul. De când s-a întors din Dubai, s-ar fi întânlit de mai multe ori cu fostul iubit, lucru care l-a scos din sărite pe Victor. Lucrurile au degenerat şi de câteva zile se ceartă fără perdea. Scandalurile sunt tot mai intense”, au povestit apropiaţi ai prezentatorului ProTv.

Bianca: „Nu pot să confirm şi nici să infirm”

Bianca Drăguşanu a vorbit, de asemenea, în cadrul emisiunii „Acces direct”, despre posibilul divorţ şi despre întâlnirea „întâmplătoare” cu Adrian Cristea. Ea a legat tensiunile pe care le are cu soţul ei de mesajele pe care acesta şi le-ar fi dat cu Anda Adam. „Dacă aş divorţa nu aş fi la televizor. Anda a declarat nişte lucruri şi trebuie să o credem. Nu pot să confirm şi nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conţinutul acelor mesaje. Fiecare poate să înţeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui”, a spus ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tereza Budău din Torino a scos prima carte de poezii în limba italiană: „Seminţele poeziilor mele le-am adus de acasă, de la Bacău”

2,5 miliarde de euro, banii trimişi în acest an de românii care lucrează în străinătate