in

VIDEO Catrinel Menghia, topless şi atacată de un scorpion

Fotomodelul Catrinel Menghia, care a cucerit Italia cu frumuseţea ei exotică, este în centrul atenţiei intru reclamă care îţi taie răsfuflarea.

După ce a filmat alături de Charlie Sheen, fotomodelul Catrinel Menghia a apărut într-o reclamă pentru Fiat Abarth 500 C topless şi cu un „musafir nepoftit”, un scorpion care îi taie sutienul. Sfârşitul reclamei o găseşte pe Catrinel bucurându-se de mare şi pe scorpion furându-i sutienul. Tot pentru Fiat Abarth 500, Catrinel Menghia a mai apărut într-o reclamă alături de celebrul actor Charlie Sheen. Frumoasa româncă deţine şi titlul pentru cea mai sexy reclamă din pauza Super Bowl-ului 2012.

Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă dispărută, logodnicul italian arestat

„Aştept sărbătorile, să-mi revăd neamurile”- ultimul videoclip al lui Ovidiu Gal