in

VIDEO Concertele lunii august în România. Artişti celebri cântă pentru români

Numele sonore ale concertelor verii în România – Lady Gaga şi Red Hot Chili Peppers – se alătură, în august, numeroşilor artişti prezenţi în evenimente foarte diverse, folkul, rockul, muzica underground, dar şi bass-ul şi DJ set-urile live răsunând de pe scene din toată ţara.

Lady Gaga, pentru prima oară în ţara noastră

Primul concert al divei pop Lady Gaga în România va avea loc pe 16 august, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Evenimentul face parte din turneul mondial „The Born This Way Ball”, iar cântăreaţa va veni în România cu o armată de oameni, printre care şi zeci de dansatori. După anunţul mutării concertului, ce urma să aibă loc pe Naţional Arena, la Piaţa Constituţiei, în prezent sunt disponibile trei categorii de bilete, la preţurile de 345 de lei, 150 de lei şi 70 de lei.

Diversitate de la Placebo la Michel Telo

Trupa britanică de rock alternativ Placebo revine în România, pe 6 august, cu un concert care va avea loc pe Stadionul „Iolanda Balaş Söter” din Bucureşti. Michel Telo, cântăreţul brazilian care a reuşit să intre pe primul loc în topurile din lume cu piesa „Ai se eu te pego”, va veni în această vară şi în România. Michel Telo va concerta pe litoral, în Princess Summer Club Mamaia Castle din Constanţa, pe 19 august.

ATB va cânta la festivalul Penisnula

Cea de-a noua ediţie a festivalului Peninsula se desfăşoară între 23 şi 26 august, în vecinătatea Complexului de Agrement „Weekend” de la Târgu Mureş. Printre cele peste 45 de trupe şi cântăreţi de pe afişul acestei ediţii se numără The Straits, Emalkay, Rotfron, Ákos, New Model Army, Children of Bodom, ATB, Josh Gallahan şi Babylon Circus. Abonamentul valabil pentru cele patru zile costă 150 de lei, iar biletul de o zi – 60 de lei.

Red Hot Chili Peppers, cel mai aşteptat concert al anului

Marele concert al anului poartă numele Red Hot Chili Peppers şi va avea loc pe 31 august pe Naţional Arena din Capitală. Biletele pentru gazon, inclusiv Gold Circle au fost epuizate, restul categoriilor de bilete având preţuri cuprinse între 155 de lei şi 495 de lei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cu opt copii, fără un picior, s-a sinucis din disperare

Lângă Bucureşti se deschide cel mai mare parc acvatic din România