in

Italienii îi iubesc pe artiştii români! Ellie White a făcut show la Torino VIDEO

Artiştii români sunt tot mai apreciaţi în Peninsulă, concertele lor fiind adevărate show-uri de la care nu lipsesc nici conaţionalii stabiliţi acolo, nici italienii. În acest week-end, Ellie White a concertat într-unul dintre cele mai faimoase cluburi din oraşul italian Torino.

Trei bisuri şi sute de autografe

Deşi este primul său concert internaţional din momentul lansării carierei solo, a fost un succes total. Ea a cântat timp de 40 de minute în faţa a peste 1000 de persoane, români şi italieni, revenind pe scenă de trei ori pentru bisuri. În plus, după încheierea spectacolului, Ellie White s-a pozat cu fanii şi a oferit autografe timp de o oră. “A fost o atmosferă incredibilă la Torino, iar acesta a fost cel mai frumos concert din cariera mea solo. Am început show-ul imediat dupa miezul nopţii, iar după concert am făcut fotografii şi am semnat autografe mai bine de o oră. Am plecat din club spre dimineaţă, fericită şi încrezătoare că piesele mele prind şi în Italia”, a mărturisit Ellie White.

Cântă la petreceri private, în Sicilia

“La Torino este o mare comunitate de români, însă am fost surprinsă să constat că jumătate dintre cei prezenţi erau italieni cărora le-a plăcut show-ul meu”, a declarat Ellie White. După spectacolul de la Torino, Ellie White, însoţită de managerul ei, Doru Tincă, şi de trupa de dansatori, şi-au luat zborul către Sicilia, unde artista va cânta la două petreceri private. “Clipul piesei „Power of Love” a fost filmat în Sicilia, iar propunerea de a mă întoarce aici pentru două concerte private a picat cum nu se poate mai bine, pentru că aveam oricum de gând să mă întorc aici. O să am o zi liberă intre cele două concerte, în care voi face o nouă expediţie pe vulcanul Etna”, a adăugat artista.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Andrei, zdrobit de un elevator la 27 de ani

Românii primesc oferte de muncă în Africa: salarii între 400 şi 3000 de euro