in

Video/ Mădălina Felea din Milano, finalistă la “Românii au talent”

Mădălina Felea, tânăra stabilită la Milano, unde a înfiinţat o şcoală de dans la bară, a intrat în finala concursului “Românii au talent”, desfăşurat la Bucureşti şi difuzat pe ProTv.

Medea a fost votată de către telespectatori prin televot şi a ajuns la balotaj cu un alt concurent, cântăreţ. Doi din cei trei membrii ai juriului, însă, au decis ca în finală să ajungă tocmai dansatoarea milaneză. “Vreau să promovez un talent original, de aceea alegerea mea este Medea”, a fost motivaţia decisivă a ultimului membru al juriului.

Românca, cu numele de scenă Medea,  a impresionat atât juriul, cât şi publicul, încă de când s-a prezentat prima oară pe scenă şi a dansat la bară. Fostă gimnastă, tânăra afirmă că doreşte ca dansul la bară să devină un sport  olimpic.

“Am demonstrat că gimnastica la bară nu este ceva vulgar, ci rezultatul a mai multor ani de antrenament şi al unei pasiuni pentru o disciplină pe care mulţi o consideră mai degrabă ceva provocator. Am venit în Italia la 19 ani şi aşa am reuşit să-mi urmez visul. Acum patru ani mi-am luat o casă în chirie şi am putut să-mi montez o bară: aşa am reuşit să ma antrenez şi să pun în aplicare noi elemente” a declarat Mădălina după ultima probă susţinută.

Finala concursului va avea loc pe 25 aprilie şi va fi difuzat în direct pe ProTv.

Citeşte şi: VIDEO/ “Românii au talent”: Mădălina: fostă gimnastă, fondatoarea Academiei de pole-dance la Milano.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Miruna Căjvăneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

IOAN PAUL AL II-LEA şi ROMÂNIA, expoziţie la Roma

Gabriella Pascaru Bisi din Olbia a creat brandul “Romania mon amour”