in

VIDEO/ Mădălina Ghenea la “Ballando con le Stelle”!

Românca Mădălina Ghenea, care i-a cucerit pe italieni după ce a apărut ȋntr-un cunoscut clip publicitar , va participa la noul show “Ballando con le stelle ediţia 2011”- difuzat pe Rai Uno.

Românca va dansa, ȋncepând de sâmbătă, 26 februarie, alături de unul din cei mai talentaţi dansatori ai programului Tv, Simone di Pasquale, câştigător al primei ediţii.

La ȋnceput, eram convinsă că sunt urâtă”, a declarat Mădălina ȋn faţa telecamerelor de la “Ballando con le stelle”. Cel mai plăcut surprins de noua parteneră a fost chiar Simone di Pasquale, care, imediat după ce s-a prezentat, a dus mâna Mădălinei la piept, zicându-i “Auzi cum ȋmi bate inima?”

Tânăra s-a născut la Slatina, ȋn 1988, dar s-a stabilit ȋn Italia la vârsta de 15 ani, construindu-şi ulterior o carieră de top model. A prezentat o colecţie pentru Gattinoni şi a fost remarcată de Eros Ramazzotti, care a ales-o ca protagonistă ȋntr-unul din videoclipurile sale.

Mădălina Ghenea a declarat presei din Italia că una din pasiunile ei este fizica cuantistică şi a lăudat sistemul de ȋnvăţământ din România: “ȋn ţara mea trebuie să studiezi serios, nu există scuze”.

Vezi AICI VIDEO cu ce spune Madalina Ghenea despre participarea la noul program pe RAI UNO.


Miruna Căjvăneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Video:Maria Stefanache, candidata la Milano

VIDEO/ “Românii au talent”: Mădălina: fostă gimnastă, fondatoarea Academiei de pole-dance la Milano