in

VIDEO / Vă amintiți „Dragostea din Tei”? Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, o continuare a hitului

Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”.

Videoclipul piesei a fost filmat în Uganda, Africa, acolo unde Dan Bălan a avut drept parteneri de filmare peste 100 de copii dornici să danseze și să ofere lumii întregi o parte din energia lor.

Noua piesă a devenit virală. Din 12 septembrie, data publicării, a adunat peste 23 de milioane de vizualizări.

„Idea acestui proiect mi-a venit când, întâmplător, pe YouTube am dat de niște copii geniali din Uganda. Dansau cu atâta  viață și energie, că am hotarât să plec încolo și să filmez ceva foarte fun împreună cu ei. Astfel, de la o idee la alta s-a format proiectul „Numa Numa 2”. De 15 ani cânt acest refren cu „Dragostea din tei” și de fiecare dată ochii mulțimii se aprind într-un mod deosebit când incepe «Ma Ya Hi… Ma Ya Hu»…”. Am hotărât să folosesc această energie dar într-o manieră mai fresh, pentru 2018, adăugând mai multe melodii noi compuse recent. Până la urmă conceptul a dus la Africa și la magia ei”, a declarat Dan Bălan.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător.

Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo” (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube.

ADDA a lansat piesa ”Arde” feat Killa Fonic

Tudor Chirilă, cântec pentru diaspora: „Am să mă-ntorc acolo iară, în ţara în care m-am născut”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brindisi, româncă arestată pentru furt dintr-un magazin

Roma, Columna lui Traian va fi iluminată în culorile Drapelului României, în prezența Președintelui Klaus Iohannis