in

Virgil Ianţu: „Iubesc românii şi îmi place să trăiesc în România”

Virgil Ianţu, cântăreţ şi prezentator TV, recunoaşte fără nicio reţinere că iubeşte România şi nu şi-ar fi dorit să se nască în altă ţară.

Acesta este mai mult decât încântat de condiţiile de pe litoralul românesc şi a spus că s-a săturat să audă cum mulţi se plâng de serviciile slabe şi preţurile mari de la mare. Mulţumit întrutotul, artistul preferă să îşi petreacă vacanţele în ţară şi consideră că lucrurile evoluează de la an la an. „Am ajuns repede la mare, nu am avut probleme. Cât priveşte vacanţele mele, eu aleg vara să stau pe acasă cu prietenii sau eu cu mine şi să miros iarba. Iarna, când e frig, aleg destinaţii mai îndepărtate. Ar putea fi mult mai bine pe litoral, oricum e un semn bun”, este de părere Ianţu.

Prezentatorul emisiunii “Vrei să fii milionar” de la Kanal D mărturiseşte cu toată convingerea că nu şi-ar putea imagina cum ar fi fost dacă s-ar fi năascut într-o altă ţară, întrucât îşi iubeşte conaţionalii şi patria. “Eu m-am cam săturat să ne plângem, ba că litoralul e scump şi serviciile proaste, ba că în ţară lucrurile merg prost. Eu cred că ar trebui ca fiecare din noi să facem ceva în sensul ăsta. Mie îmi place România şi poate sunt considerat nebun, dar îmi plac românii şi îmi place că trăiesc în ţara asta. Doamne fereşte, să mă fi născut altundeva”, a mai spus Virgil Ianţu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

54 de secţii de votare în Italia pentru referendumul din 29 iulie/ LISTA ADRESE

O familie fericită în Italia