in

250000 euro pentru românii din Italia care doresc să-și cumpere casă în țară

Intesa Sanpaolo Bank România intenționează să lanseze un credit imobiliar destinat românilor care lucrează în Italia, dar vor să cumpere o locuință în România, a declarat pentru Agerpres, Dan Bota, director de rețea în cadrul băncii.

‘Este un credit pe care noi vrem să îl acordăm românilor rezidenți în Italia care vor să își cumpere o locuință în România. Este, pe de o parte, un credit de achiziție, și deci poate să fie garantat și cu un alt bun decât cel cu care se achiziționează, dar în egală măsură și un credit ipotecar. Ne dorim ca acest produs să îl lansăm prin intermediul băncii din Italia, Intesa Banca dei Territori pentru a putea să îl dezvoltăm în așa fel încât clientul care își cumpără casa în România să facă o singură vizită în sucursalele din România’, a spus Dan Bota, în cadrul unei conferințe.

Creditul are o dobândă formată din EURIBOR reactualizat la trei luni, plus 6,10%. Valoarea creditului este cuprinsă între 20.000 și 250.000 de euro.

Datori vânduţi la bănci, românii nu mai au bani sa îşi achite ratele. Statul le dă o mână de ajutor

În plus, reprezentații băncii au declarat că, după ultima modificare la nivelul conducerii băncii, EnzoPellegrino a fost desemnat director general, numirea aflându-se în curs de autorizare de către Banca Națională a României /BNR/. La ora actuală, din echipa de conducere a Intesa Sanpaolo Bank România mai fac parte: Ioan Mihail Anca — prim-director general adjunct, Stefano Burani — director general adjunct și Catello De Simone — director general adjunct.

700.000 de români, pe lista neagră a băncilor: 6.000 de oameni au rămas fără case

Intesa Sanpaolo Bank România avea, la finalul lunii iunie, 842 de angajați, 97.950 clienți, active totale în valoare de 5,731 miliarde lei, portofoliu de credite de 4,160 miliarde lei și depozite atrase în valoare de 2,662 miliarde lei. Instituția bancară deține, la nivel local, 44 de sucursale și 32 de agenții.

În România, Grupul IntesaSanpaolo este prezent prin Intesa Sanpaolo Bank, Intesa Sanpaolo Leasing, Intesa Sanpaolo Real Estate România și Exelia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Zeci de mii de pelerini, la moaştele Sfintei Parascheva

Italia, în spatele Spaniei, dar înaintea Statelor Unite într-un clasament al simpatiei la români