in

Președintele AIFA: „Nu exclud obligația vaccinării la copiii de 5-11 ani”

Președintele Agenției Italiene a Medicamentului (AIFA) a vorbit despre obligarea copiilor între 5 și 11 ani să se vaccineze anti-Covid: „Nu este un tabu, este o evaluare care trebuie făcută, astăzi 25-30% dintre copii sunt infectați”

Cu privire la vaccinul anti-Covid-19 pentru grupa de vârstă 5-11 ani, „EMA ar putea anticipa deja o decizie astăzi sau mâine”, A declarat președintele AIFA, Giorgio Palù, invitat la SkyTg24.

În urma deciziei EMA, „decizia AIFA poate ajunge în 24 de ore” și despre momentul în care vaccinările anti-Covid-19 în Italia ar putea începe la copiii de 5-11 ani, Palù a subliniat „posibil și de luni”.

Italia aprobă vaccinarea copiilor cu vârsta între 5 și 11 ani. ”Posibil și de luni”

Vaccinarea obligatorie a copiilor

„Nu este tabu, este o evaluare care trebuie făcută progresiv, astăzi 25-30% copii se infectează”, explică Palù. „Datele din epidemie ne spun că categoria 5-11 ani este cea cu cel mai mare număr de cazuri incidente.

Pentru a decide asupra obligației, trebuie cântărite riscurile și beneficiile dar imaginea se schimbă și chiar și copiii sunt internați și nu au boli concomitente, riscul de infectare devine mult mai mare decât riscul vaccinului care nu există în studiile.

Prin urmare, nu poate fi exclusă obligativitatea vaccinului anti-Covid pentru grupa de 5-11 ani”, a precizat președintele AIFA, potrivit La Stampa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
gaze scumpe

Iarnă grea pentru români. Vor plăti de CINCI ori mai mult pentru gaze

patriarhul daniel vaccinat

Patriarhul Daniel: «M-am vaccinat, gata!» Ce mesaj are pentru credincioşi