in

„7 vaccinați din 10 internați la terapie intensivă”, alarma din spitalele italiene

Vaccinul nu este infailibil, dovadă numărul mare de pacienți complet vaccinați care ajung la terapie intensivă.

Alarma a fost trasă de Giuliano Del Ben, directorul general al spitalului din Padova. Într-o declarație pentru Corriere della Sera, medicul a explicat:

S-au triplat internările

„Sunt 38 internați, dintre care 18 în zona medicală, opt în Geriatrie, două în terapie subintensivă și 10 la terapie intensivă. Dar nu este numărul total care mă îngrijorează. Sunt cele 21 de internări efectuate doar în ultimele șapte zile, sau triplu față de săptămâna precedentă: este unul dintre cele mai mari cifre din ultimele luni”.

Medic român din Italia, mesaj pentru conaţionali: “M-am vaccinat în ianuarie și nu m-am transformat în REPTILĂ”

Șapte vaccinați din zece la terapie intensivă

De Ben spune că vârsta medie a pacienților internați a crescut, ajungând la 72,2 ani. Și mai presus de toate, a subliniat că majoritatea persoanelor internate la terapie intensivă, „șapte din zece”, sunt vaccinate și dețin Permisul Verde.

Confirmarea faptului că vaccinul nu este suficient pentru a se proteja de virus. Mizând totul pe vaccin este un fapt care riscă să aibă efecte foarte periculoase: îi face pe oameni să creadă că sunt în siguranță atunci când, în realitate, nu sunt.

E nevoie de a treia doză

Tot în Corriere della Sera, Anna Maria Cattelan, directorul departamentului de Boli Infecțioase, a declarat: „Din cei nouă pacienți vaccinați prezenți, timpul mediu scurs de la ultima doză primită până la pozitiv Covid este de 163 de zile.

De aceea este esențial ca în special persoanele în vârstă sau persoanele deja împovărate cu probleme de sănătate să ia a treia doză odată ce au trecut șase luni de la finalizarea primului ciclu, pentru a contracara scăderea anticorpilor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 3.3]
restrictii romania1

RESTRICŢII în România: carantină de noapte, certificat verde, nunţi şi petreceri complet interzise

toader stoica ales viceprimar Italia

Primul român care a ajuns viceprimar în Italia: „Am un enorm sentiment de responsabilitate”