in

Italia, a fost vaccinată din greșeală cu 6 doze, nu poate obține Green Pass. „Încă mă simt rău”

Italia, deși a fost vaccinată cu 6 doze, nu poate obține Green Pass. „Încă mă simt rău”

Cea mai vaccinată persoană din Italia nu are pașaport verde. Cine își mai amintește de tânăra din Italia injectată din greșeală cu șase doze în loc de una? Problemele nu s-au terminat pentru tânără, nu poate obine pașaport Covid, deși a primit șase doze în loc de una, dar în primul rând se simte foarte rău, după atâta timp.

O tânără din Italia a primit din greșeală șase doze de vaccin. Ce efecte secundare ar putea dezvolta

Medicii i-au injectat accidental șase doze de vaccin Pfizer și, din acea zi, a trăit cu frica de efectele secundare și cu simptome de stare generală de rău.

Victima este o tânără de 23 de ani, studentă la psihologie, Virginia Grilli, care a fost intervievată de Corriere della Sera. Incidentul s-a petrecut la spitalul Noa din Massa Carrara pe 9 mai.

„Nu voi fi niciodată no-vax. Dimpotrivă, fac apel la colegii mei: vaccinați-vă, purtați măști și nu vă adunați”.

Studenta speră că ceea ce s-a întâmplat „va servi pentru a nu mai face greșeli ca aceea căreia am fost victimă și, de asemenea, pentru ca toți colegii mei și toată lumea să înțeleagă că vaccinul trebuie făcut”.

„Nu mă simt bine”

„Nu mă simt bine. Viața mea s-a schimbat radical. Simt că trăiesc în incertitudine. Trec printr-o perioadă de disconfort fizic și psihologic, am făcut multe analize și tratamente”, explică tânăra de 23 de ani.

Virginia spune spune că a dezvoltat anticorpii la două luni și jumătate după injecție „cu valori care depășesc de 60 de ori pragul vaccinării normale”, dar care, în ciuda tuturor, nu reușește să obțină Green Pass.

„Nimeni nu își asumă responsabilitatea de a-l elibera, deoarece sunt un caz unic. Dacă nu îl obțin, voi da în judecată Regiunea Toscana și Ministerul Sănătății. Fără certificare în septembrie nu pot urma facultatea”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 3.7]

„Mai bine să mori liber decât să trăieşti ca sclav”, mii de italieni au protestat contra pașaportului Covid – VIDEO

Ancona, cade în timp ce curăță geamurile hotelului, muncitor român moare instantaneu sub ochii trecătorilor