in

Grecia, în topul destinațiilor de vacanță. Află cum poți plăti 1 euro pe zi pentru un sejur

Perioada concediilor se află în perioada de vârf, dar mulți sunt încă în căutarea ofertelor pentru vacanţă. Una dintre destinaţiile preferate este Grecia, spun reprezentanţii agenţiilor de turism, motiv pentru care şi ofertele sunt mai mult decât atrăgătoare. Iar cei care au suficient de mult curaj încât să aştepte până în ultimul moment, pot ajunge să plătească doar 1 euro pe zi pentru un sejur.

Grecia rămâne în topul preferinţelor românilor care vor să petreacă un concediu de neuitat, la preţuri accesibile. Cei care au bagajele făcute şi caută oferte tentante, pot pleca în 72 de ore de la cumpărarea pachetului turistic. „Preţurile undeva pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele, all inclusiv, în jur de 490 de euro.

Pentru cine-şi doreşte să meargă pe riviera Olimpului… pachetele sunt foarte bune. Plăteşte 99 de euro pentru 7 nopţi de cazare, pe individual la o vilă de 3 stele”, spune Marius Berca, director operaţional al unei agenţii de turism. Condiţia este să bată palma cu operatorii cu 2 zile înainte de a se urca în avion.

În plus, pot beneficia şi de o altă reducere. O persoană plăteşte iar cealaltă merge gratis. De asemenea, copiii plătesc doar avionul. „La un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, preţul este pentru 7 nopţi de cazare 144 de euro”, a mai spus Berca.

Cei care vânează oferte sunt şi mai norocoşi. Chiar dacă e greu de crezut, îşi pot petrece concediul în Grecia plătind doar 1 euro pe cazare. „Există un grad de ocupare în fiecare sezon, undeva la 85-90 la sută, restul de 10-15% rămân practic camere neocupate. Noi având majoritatea camerelor plătite în avans, în garanţie . Acest proces rămâne practic gratis şi-l oferim cu un euro!”, a declarat Teodor Călimănescu, directorul unei agenții de turism. Practic plătesc doar drumul şi mâncarea.

Pentru turiştii care doresc ceva deosebit, există pachete care costă în medie 3500 de euro pentru o singură persoană. Pe parcursul celor 15 zile de vacanţă, turiştii stau în hoteluri de 5 stele, au micul dejun şi transportul incluse.

În schimb sunt şi români care preferă să rămână în ţară pe perioada concediului. Litoralul rămâne destinaţia preferată. „Conceptul all inclusiv prinde teren. Există unităţi hoteliere care oferă acest concept. Dacă nu mă înşel, sunt 5 deja în acest moment şi majoritatea sunt deja ocupate pentru toată vara”, a mai spus Călimănescu. Preţurile pentru o persoană pleacă de la 300 de lei pe săptămână şi ajung pînă la 300-400 de lei, pe noapte, în vârf de sezon.

Ofertă bogată pentru turism de aventură în România: rafting, tiroliene, escaladă, zorbing, alpinism
Agențiile de turism nu scumpesc prețurile pentru litoral
Wizz Air măreşte taxa pentru bagajele de mână fără să anunţe
Tărâmul lui Dracula încă provoacă anxietate britanicilor
Ministrul turismului, Maria Grapini, a găsit dezastru la oficiul de turism al României din Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sting a învăţat limba română. Celebrul artist a concertat la Bucureşti

Dieta de vară, o dietă simplă şi extrem de eficientă