in

Oferte pentru vizite personalizate la Roma și împrejurimi

ROMA TOUR vă oferă vizite personalizate în Roma şi împrejurimi. Vizitele sunt planificate ţinând cont de exigenţele fiecărui turist, fiind adapte atât pentru grupuri, cât şi individual. Va fi o mare plăcere pentru noi de a vă arată “oraşul etern” cu locurile sale legendare de care se leagă istoria întregii umanităţi.

Tururile cele mai cerute sunt: Vatican, Roma antică, Roma barocă, Tivoli, Ostia… adaptate atât pentru grupuri cât şi pentru privaţi sau VIP tur.

Vaticanul, loc de pelerinaj din cele mai vechi timpuri şi reşedinţă a papalităţii, păstrează în micul său teritoriu cea mai mare biserică din lume şi magnificele Musei Vaticani – cea mai senzaţională colecţie de artă, ce cuprinde milenii de istorie a omenirii- de la antica civilizaţie egipteană până în zilele noastre.

Roma Antică – un itinerar al istoriei vizibil într-un muzeu sub cerul liber – de la Colosseum la Bocca della verità, un parcurs în care vei putea admira ruine în care vei regăsi ecoul istoriei celor mai antice popoare.

Roma Barocă – e un parcurs în care “oraşul etern” vrea să te cucerească cu orice preţ, cu minunatele fântâni şi pieţe, concepute pentru a te emoţiona şi a-ţi dori să te intoci în acest oraş “preferat de Zei”.

Sunt doar câteva indicii despre acest oraş complex ce nu va înceta niciodată să te uimească. Pentru a cunoaşte Roma nu e de ajuns o viaţă întreagă!

Cu o experienţă de peste cinsprezece ani în turism, suntem în măsură de a va oferi itinerarii profesionale şi personalizate care să satisfacă orice exigenţă.

Vă oferim ghid turistic autorizat din Roma, vorbitor de limba română. Grupurile sunt dotate cu sisteme profesionale de radioguide.

Contact: +39 3336979995 sau [email protected]


O nouă modă la Roma: "Joggingul turistic" sau cum să eviți hoardele de turiști și căldura de la miezul zilei

 

Vrei să devii Congresman? Trebuie să aduni 500 de semnături

”Depresia, o boală care te zdrobește”, strigătul disperat al unei românce din Torino